Bladwijzers

Survarium

Alternatieve namen: Survarium

Game Survarium - gratis multiplayer first-person shooter die gebruikers brengt in de onbekende toekomst. Je bevindt je in een verwarde tijd gerijpt in de wereld na de ramp voor het milieu. De redenen voor haar onbekend. Maar de resultaten zijn er. Afwijkingen optreden die niet weten wat er gebeurt om dieren wanhopig aanvallende industriële complexen en andere objecten zich gedragen als een gek en gevogelte planten ongekende spruit door de dikte van asfalt en beton. Stad, omringd door een dichte ring van ondoordringbare bossen, die ook proberen te krijgen tot het grondgebied van menselijke bewoning. Terwijl alle processen met een ongelooflijke snelheid. Wetenschappers in paniek, want niemand weet hoe dergelijke chaos te stoppen. De mens wordt steeds moeilijker om te overleven in de daaropvolgende anarchie. Wat verwacht je mensen die zijn gevallen in paniek als ze zich kunnen aanpassen aan het leven in een nieuwe omgeving - leren alles wat je kunt, begint te Survarium spelen.

Deur opent naar een fantastische universum Survarium registratie. U moet een account aan te maken, en vervolgens activeren door te klikken op de speciale link die de desbetreffende brief van de administratie. Vul het inschrijvingsformulier moet de volgende velden: gebruikersnaam, e-mailadres (herhalen in de volgende regel), wachtwoord (met bevestiging), tijdzone, geboortedatum, naam van het land. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje. Maar wees niet lui en volledige informatie te verstrekken. Ter bevestiging van de inschrijving op een bepaald gebied code van de afbeelding moet worden ingevoerd. En tenslotte verplicht eens met de regels van het forum.

Laat Survarium configuratie van de computer af te spelen moet aan de volgende parameters: besturingssysteem Windows XP/Vista/7/8; DirectX compatibele geluidskaart, grafische kaart Nvidia GeForce 8800 512 mb en hogere versies van DirectX 10; processor gemiddelde vermogen, niet minder dan 2 GB RAM-geheugen en een internetverbinding 64 KB \ s en nog veel meer. Noodzaak om het toetsenbord en de muis.

Eenmaal getransporteerd naar een fantasiewereld, in staat zijn om te spelen Survarium gratis, maar om te slagen moet je een bepaalde hoeveelheid kennis hebben. Laten we eens kijken naar de reeks van design features Vostok Games. U krijgt de keuze van functies:

1. PVP (teamspel)

2. PVE (vrij spelen)

3. Co-op (coöperatief spel).

In principe is de gameplay bestaat uit aanvallen. Je voert verschillende missies, met adequate uitrusting zal vereisen. Zorg voor fatsoenlijke armor, wil je niet om de klus te verpesten. Elke dag moet de vervelende mutanten vernietigen en te behandelen concurrenten hen genadeloos doden. Alle inwoners van het universum - of behoeftig vagebonden waren in het verleden, de gewone burgers van de planeet, of wanhopig plunderaars, die besloten dat ze niets te verliezen had, of in de war vertegenwoordigers eens zo machtige legers alleen gelaten met een rebels karakter. En ze zijn allemaal op zoek naar onderdak in de nieuwe moordende wereld. Spelers vinden hun eigen soort, en zijn gegroepeerd gezamenlijk onderdak zoeken voor zichzelf. Gemaakt hele kamp. Zich prettig voelt in zijn kamp vindt u verschillende middelen nodig. Produceert niet alleen artefacten, maar ook voedsel, water, medicijnen, alsmede opslag benzine. Succesvol afgerond opdracht verhoogt de geloofwaardigheid. Daarnaast, zodat u geld verdienen.

Om te kunnen overleven in Survarium online , u een geschikte gevechtstraining, goed gekozen strategie, de mogelijkheid om toe te passen op tijd, juist en vooral toegankelijke geneesmiddelen nodig hebben. Verhoog uw kansen om vaardigheden en geheime acties. Er is een harnas dat in staat is om je onzichtbaar voor de vijand te maken. Maar eerst moet leren gebruiken.

Game Survarium biedt de gebruiker om te proberen op rollen zoals Scout, Archer, Hunter artefacten, Stalker, The Punisher, Bruiser. Kies wat de meeste willen ontmoeten en ga naar een onvergetelijk avontuur. Tijdens het spelen onvermoeibaar Suck held, het stimuleren van de prestaties. De belangrijkste parameters zijn: gezondheid, gewicht, energie, maskeren, bescherming, isolatie, zuurstof.

Bent u in staat aan te passen aan extreme omstandigheden en word een held van de moderne tijd? Het hangt af van je doorzettingsvermogen en een sterk karakter! Probeer het! En kunt u altijd leidt de dame geluk!

 

Survarium online registratie