Bladwijzers

Zwaard kustlegendes

Alternatieve namen: Sword Coast Legends

Sword Coast Legends: in de fantasiewereld.

Wie zal het rollenspel fantasy-spel verlaten, helder en dynamisch? Fans van de richting hebben al gewacht op het verschijnen van iets nieuws, en de game Sword Coast Legends is een mondvol bronwater geworden in de woestijn.

, zoals in 19. 10. 2015 speelgoedstudio n-Space werd uitgebracht voor Windows, Linux en Macintosh en in 2016 Digital Extremes-uitgever belooft het uit te geven voor de PlayStation 4 en One Xbox, fans kunnen Sword Coast Legends al downloaden om hun reis te beginnen.

Het spel heeft veel gemeen met spelproducten in dezelfde richting, maar het blijft origineel en heeft speciale verschillen:

 • Enkele campagne
 • Fascinerend verhaal
 • Tactische gevechten
 • Active pause
 • 6 tekenklassen
 • 10.00095 races om uit te kiezen
 • Dungeon-hoofdmodus Een modus waarmee u uw eigen avonturen kunt maken en deze vervolgens aan uw vrienden kunt aanbieden00010

Start van een episch verhaal.

In de magische wereld zijn er unieke wetten en de mens begrijpt ze niet, kan ze niet verklaren, maar kan alleen worden geaccepteerd. Hoe lang het pad heeft gedwaald, en waarom niemand de kortste route naar Faern heeft, niemand zal je antwoorden, maar gewoon de schouders ophalen, zeggen ze, het betekent dat het nodig is.

Maar hier ben je, als je eenmaal hebt besloten om Sword Coast Legends te downloaden, en het is tijd om kennis te maken met de lokale bevolking, waaronder er zijn genoeg nomaden, boeren, wrede barbaren en kleine stammen. Boven hen bevinden zich religieuze sekten en allerlei gilden, aangevoerd door rijke overheidsfunctionarissen.

In de stad zijn er 6 klassen en 5 races, altijd klaar om nieuwe prestaties te leveren. Het hoofdpersonage is van het huurlingengilde, dat zo lang geleden werd opgericht dat zelfs de ouderen zich die tijd niet herinneren. De tijd werd ook de oorzaak van de vernietiging en het gilde lijkt niet meer zo krachtig als het vroeger was, hoewel het nog steeds handelskaravanen vergezelt en het beschermt tegen hebzuchtige bandieten.

En na de volgende reis hebben de held en zijn vrienden een vreemde droom, waarin de demonen hun vernietiging beloven. Zodra ze wakker werden, werd de droom werkelijkheid, hun caravan werd aangevallen door vijanden met goede uitrusting en organisatie. De strijdkrachten waren ongelijk, en veel van je moorden ter plaatse. Het gilde is ook platgebrand en je probeert te begrijpen wat er gebeurt.

veldslagen zullen een natuurlijke actie zijn, waarbij het hele spel wordt onderbroken, en omdat ze niet kunnen worden vermeden, kun je, om de acties van je team beter te coördineren, de functie gebruiken om de tijd op elk moment tijdelijk te stoppen.

Terwijl de Legends van de Zwaardkust op de pc staan, kun je één held kiezen, maar hij zal niet lang alleen blijven om door kameraden in de armen te worden vergezeld. Je moet ze ook uitrusten, het niveau van talent verhogen en de meest waardige kiezen in de volgende campagne. Je bedrijf is voorbestemd om vele wegen te doorlopen, missies te voltooien, deel te nemen aan gevechten, dialogen aan te gaan, missies te voltooien, graven, catacomben, ruïnes, kerkers en labyrinten te doorzoeken en te onderzoeken. Reizen door Faerrud en interactie met de kustbewoners van Luskan, bekend om hun criminele manieren en smokkel, zal zeer informatief zijn.

Spelers kiezen zelf hoe ze het beste handelen op welke manier ze een gesloten stad betreden, om met deze persoon samen te werken of niet. Onder de speurtochten, te veel interessante dingen om een ​​slapende schoonheid wakker te maken, een stomp te onderzoeken of te ontvoeren uit een houten stronk zelf.

systeemminimumvereisten

  OS
 • : Windows 7/8 (8. 1) / 10 (alleen 64-bits)
 • Processor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 +
 • OP: 4 Gb
 • Geplaste ruimte: 11. 5 GB
 • Videokaart: NVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 4850 of beter (DirectX 11)
 • geluidskaart: compatibel met DirectX
 

Zwaard kustlegendes