Bladwijzers

Swords & drankjes 2

Alternatieve namen: Swords & drankjes 2

Game Swords & Potions 2 [_2_ ] is een uitbreiding van zijn bekroonde voorganger. Dit project beschikt ook over prachtige graphics en geweldige gameplay. Dit spel - dat nodig is om een ​​koude winteravond passeren. Net wat je zocht, is het niet? Je hebt geen tijd om zich te vervelen, want nu je constant op de situatie in zijn winkel te controleren.

Ja, precies, Swords & Potions 2 [_1_ ] Online helpen om de eigenaar van een kleine winkel. Je belangrijkste missie, die je nodig hebt om er voortdurend naar streven om te presteren tijdens het spel - om het assortiment aan te vullen met nieuwe producten, meer producten te verkopen aan klanten in staat zijn om toegang te krijgen tot de nieuwe geheime recepten. Nou ja, natuurlijk, moet je je winkel voordelen die u te maken. Rusten en te verbeteren zijn winkel, stuur reizigers om nieuwe taken en quests dat ze hun niveau kunnen verhogen uitvoeren, waardoor u de kosten van verkochte goederen in de winkel te verhogen.

Dit spel - een typische online project, dus op dat reeds een traditie geworden in Swords & Potions [ _2_] 2 geregistreerd moet de gameplay te starten. Moet je niet verwarren met het feit dat nu in het beheer van het spel is er geen woord in het Russisch. Op het einde, de opzet van het project is zo eenvoudig en betaalbaar, dat niet moeilijk zal zijn om te gaan met de basisfuncties en omgaan met hoe correct invullen van het inschrijfformulier.

1. Om het registratieproces kon beginnen, moet u vul het formulier aan de linkerzijde van het hoofdscherm van het project.

2. Vul alle velden in orde, het naleven tips en adviezen systeem. Als alles is ingevuld, klikt u op de link « Aanmelden tot naar spelen nu », dan je kunt beginnen in & 2 spelen Swords Potions.

Ontwerp voor alle kopers die uw winkel bezoeken, verdeeld in verschillende klassen op basis van hun behoeften. Bereid te zijn dat er veel klanten, en al hun eisen moet worden voldaan. Zoals elke winkel klanten, zullen ze je vragen om te onderhandelen en omlaag brengen van de prijs - dat is echt waar je in staat om hun interpersoonlijke vaardigheden te oefenen zal zijn.

Speel spel Swords & Potions 2 is ook interessant, want nu zul je in staat om medewerkers in te huren zijn. Dit zal u helpen beter te bedienen klanten en bijdragen aan de ontwikkeling van de stad. Nou ja, natuurlijk, je kunt de echte baas voelen. Klinkt verleidelijk!

:

U kunt de volgende wizard

1. Enchantress, die vertrouwd zijn donkere kunsten zijn.

2. Smid.

3. Bowyer.

4. Juwelier.

Zoals in het leven, in het spel moet je een aantal basisregels te volgen. Bijvoorbeeld, als de koper eist het onmogelijke, is het beter om hem te antwoorden mislukt. Nooit verblijf daar en te ontwikkelen.

Dit spel zal u helpen de ontwikkeling van leiders over de vaardigheden, en vooral doen het Swords & Potions 2 gratis !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more