Favorieten

sZone Online

Alternatieve namen: Met Zone Online, met zones

Save online: Exclusion Zone is terug.

Het onterecht vergeten stalker-onderwerp kreeg een nieuwe, levengevende injectie en keerde terug naar het leven. Na lange onderhandelingen met de Oekraïense studio GSC, die voor het eerst interesse in gaming in de regio Tsjernobyl opriep, nadat ze een origineel verhaal over stalkers hadden bedacht, kreeg het bedrijf van Russische ontwikkelaars Cybertime geen toestemming om de originele naam van het product te gebruiken en daarom noemde het anders. De game sZone Online is echter op een manier voortgezet die al een klassieker is geworden.

Voor je multiplayer-shooter waarbij de speler in de eerste persoon werkt, maar kan overschakelen naar een weergave door een derde partij. Je moet een stalker besturen die valt in een onheilspellende, charmante en mysterieuze Exclusion Zone, bewoond door monsters - dieren die gemuteerd zijn onder invloed van straling van een exploderende kerncentrale.

Er is geen complot en iedereen handelt zo goed mogelijk met zijn fantasieën en capaciteiten. Het is niet zo eenvoudig, omdat je je moet aanpassen aan een wereld waarin er geen definitieve antwoorden zijn, waar zelfs landschappen instabiel zijn.

reproductie van de held.

Beginnen te spelen, voor hun gevaarlijke avonturen om een ​​held te maken. Verscheidene instellingen van uiterlijk zullen hem een ​​herkenbare uniciteit geven. Vervolgens moet je beslissen of je inheemse of alien wilt zijn. Het verschil is duidelijk - de aboriginals, dit is de inheemse bevolking die tijdens de evacuatie zijn huis niet heeft verlaten. Aliens halen hier hun winst in, in de hoop rijk te worden aan de verkoop van gevonden artefacten.

Deze keuze is van invloed op de lijst met vaardigheden en beschikbare beroepen, maar maakt niet uit voor de gameplay.

Profession:

 • Militair: sluipschutter, aanvalsvliegtuig, commandos
 • Vrach
 • Engineer: reparateur
 • Wetenschapper: theoreticus
 • Hunter
 • Druid: healer
 • Warrior: Melee Fighter, Defender
 • Sleader: St. John's Wort
 • Izobretatel
 • Onderzoeker: Naturalist

kunst van overleven.

Wanneer je al een held hebt, kun je sZone Online gaan spelen en het gebied verkennen. De held arriveert per trein op het station van de stad Liubech. Aanvankelijk zal hij niet verder kunnen gaan, maar na verschillende voltooide speurtochten zal hij doorgeven. Buiten Lyubech, chat met de NPC om nuttige informatie te vinden en de eerste taak te krijgen.

Toy-client en om eraan deel te nemen, moet u sZone Online downloaden. Wat bevalt - je kunt het gratis doen. Vanaf dit moment begint het echte plezier - de aanval van mutanten, botsingen met concurrenten, het zoeken naar artefacten, het manoeuvreren tussen abnormale vallen. Een compleet boeket van verrassingen wacht op je, die alleen mogelijk zijn in de wereld die zo vreemd is voor de mensheid.

Voor effectievere aanvallen en het uitvoeren van taken, verenig je in groepen met andere spelers. Maar zelfs als het je lukt om een ​​zeldzaam artefact te krijgen, droom dan niet voortijdig van een fatsoenlijke beloning. Wetenschappers zijn erg selectief in hun aankopen en niet alle onderwerpen zijn klaar om te accepteren. Zelfs als ze kwijlen tegen je prooi, beelden ze kalmte en gebrek aan interesse uit, gewoon om de prijs te laten vallen.

Er zullen plunderaars zijn die lekker zijn voor het welzijn van iemand anders. Waarom zou u uw eigen huid riskeren als u kunt profiteren van degenen die uitgeput uit de gevarenzone terugkeren en niet in staat zijn om volledig weerstand te bieden? Daarom zijn metgezellen zo belangrijk - samen zul je niet zo'n gemakkelijke prooi zijn.

In het systeem van vaardigheden van de held biedt het spel uit de zone online de volgende ontwikkelingsrichtingen:

 • Survival - dwaal door het territorium en verzamel artefacten
 • Support omvat het maken van items uit de trash

  0

 • Vechten - vermoord alles wat de weg blokkeert.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more