Bladwijzers

Tactical Intervention

Alternatieve namen: Tactical Intervention

Tactical Intervention - online game in het genre van de first-person shooter . Game Tactical Intervention , volgens de fans, mooie doet denken aan de bekende, populaire spel Counter-Strike. Met deze woorden, hebt u waarschijnlijk reeds gevormde bepaalde indrukken, en zijn ervan overtuigd dat goed.

Speel het spel Tactical Intervention in het origineel en niet in de beta-versie, omdat de gegevens punt is er slechts een mogelijkheid, kan je net zo vroeg als dit jaar willen.

Zoals in elke computer spel kan niet zonder speling speler en maak uw account. Met andere woorden, Tactical Intervention cheque eerste dat je moet overwinnen om de wereld van het eeuwige vuur gaan. Niets bijzonders, het belangrijkst, geeft u de juiste gegevens:

 • Voer een geldig e-mailadres;
 • Geef het wachtwoord in, en vergeet het.

U kunt beginnen met Tactical Intervention spelen. Hier wordt u verwelkomd door de wereld van militaire gevechten. U komt binnen in een van de voorgestelde twee teams - de terroristen of de teller. Dwz vilt je boos, intimiderend en vernietigen alles en iedereen op zijn pad karakter vilt moedig verdediger die terroristen die in strijd met de vrede van burgers haat. In deze situatie, de keuze is aan jou. Nu overgaan tot de vernietiging van deze boefjes, en ze je. Om dit te doen, de Koreaanse fabrikanten bedrijf geven u de mogelijkheid om eventuele kaart voor vechten kiezen. Er is zelfs een straat in de schemering, is een hele uitdaging. Maar je bent niet bang.

Ook hier zal u niet verlaten zonder een wapen, voor het eenvoudig opnemen en een sterke nederlaag. Hier gepresenteerd in grote aantallen, dat de ogen afwijken

 • SMG;
 • Assault rifles;
 • Pistols;
 • Shotguns;
 • Sniper geweren.

Ook hier krijgt u een keuze uit verschillende elementen

 • Uniformen;
 • Gear;
 • Apparatuur;
 • Perks;
 • Granaten.

Uniformen - kleding, die zowel voor terroristen en de teller op drie opties.

Gear - iets dat belangrijke gebieden van het lichaam bedekt. Het: gezicht, ogen, oren, poten en holster.

Equipment - alles wat je nodig hebt - hond geweer. Ook de zwarte markt, en de inning van andere nuttige dingen.

Perks - allerlei extra's voor de personages in het spel proces.

Grenades - het winst voor de moorden, die is onderverdeeld in vier fasen.

Naarmate de game Tactical Intervention online, Kun je je voorstellen wat het is een kans om niet te vechten met de computer tegenstander, en met een karakter gecontroleerd door de mens. Je kunt spelen als een team met vrienden, uit te breiden het hele gevecht scènes.

Sommigen denken misschien dat het een mythe is, maar je kunt het spel Tactical Intervention gratis spelen, die ook verhoogt het bedrag van de toekomstige fans van het spel.

Koreanen beloven dat het spel Tactical Intervention waarderen de afbeeldingen die zijn gemaakt deze militaire stad. Dus speel en probeer je hand waard is. Herstel de vrede burgers - te registreren. En uit te nodigen voor een interessante strijd, kameraden. Heb een goede strijd!

 

Tactical Intervention Online registratie