Bladwijzers

Taern

Alternatieve namen: Taern

Taern Game is een spannend computerspel dat vol is van diverse quests. Dit spel wordt beschouwd als dynamisch, multiplayer game, die werd ontwikkeld in het genre van de RPG zijn.

In het spel zal je online ontmoet Taern met deze tactische gevechtssysteem.

Game Pride Taerna registratie is alleen beschikbaar voor gebruikers die beschikken over een volledige achttien jaar. U kunt zich aanmelden in het spel Pride Taerna als de optie

  1. Uw emailadres.
  2. Zijn unieke wachtwoord.
  3. De datum van zijn geboorte.

In het spel kun je Taern geselecteerde klasse te spelen. Met een aantal van hen kun je ontdekken in deze review:

  1. Archers - een klasse die weet hoe aan te vallen op een afstand. Het kan leiden tot ernstige lichamelijke schade veroorzaken. Ook deze klasse heeft een grote vitaliteit.
  2. Shaman. Voodoo - ze gebruiken zwakke mensen voor hun eigen voordeel. Deze klasse reist de wereld rond. Dit Shaman berekent je vijanden op lange afstand.
  3. Barbarian - een klasse die een krachtige aanval heeft. Hij is heel sterk op korte afstand. Hem aan de macht inferieur aan alle andere klassen.

Game Pride Taerna okuet u in het pittoreske wereld met enorme dichte bossen en schilderachtige meren.

Game Pride Taerna speel je in op de zijkant van een van de Empires: Chimes of Taera.

Chimes Rijk viel de Empire Taera. Ze verbrandden het lokale domein, beroofd en bereikte de hoofdstad van de koninklijke vesting Korelamon.

Taernskaya leger besloten om vijanden te confronteren met trots en onder leiding van Koning Kandel kwamen ten strijde. Helaas, ze verloren, en de koning sneuvelde Kandel.

Nu kan niets de wrede Rijk Chimes stoppen. Rondom het vuur begon te branden. Bijna alle gestorven en degenen die overleefden werden denken hoe om te ontsnappen, in plaats van voortzetting van de strijd. Vanaf dat moment begon de grote ontsnapping naar de oceaan.

Speel het spel Pride Taerna je wil, te beginnen met de restanten van zijn familieleden. Je moet heel lang dwalen, maar je krijgt naar de stad, waar je toevlucht kunt vinden. Maar ontspannen is er en zal je niet lukken. U zal wachten op een nieuwe strijd.

Game Pride Taerna online moet je eerst een karakter kiezen. Zodra je een personage kiest, zal u het uur is in oorlog.

Je moet redden vergaan nu een land dat ooit een bloeiende prachtige landschap.

Biedt spannende turn-based gevechten. Je kunt vechten is degene met de meest loyale assistent of met een grote groep wanhopige soldaten.

Hier vindt u een boeiend verhaal, en perfect geschilderde landschap dat dit spel onderscheidt van de rest tegenkomen.

De meest interessante en spannende is dat je personages niet volg de stappen die zijn uitgevonden door de ontwikkelaars. Je leven een echte leven samen met alle personages. Je hebt een keuze in het spel: de schurk, een gangster te zijn en direct te bereiken al hun doelen of om het pad van de edele ridder te volgen.

Game Pride Taerna online won een groot succes dankzij de gameplay, karakters en andere functies!

 

Taern online registratie