Bladwijzers

Tank Force

Alternatieve namen: Tank Force

Tank Force echt cool spel!

in september 2017 fans van de tanks ontvangen in de collectie van Tank Force van de ontwikkelaar Extreme Developers. Aangezien de markt al genoeg games van een vergelijkbare richting heeft, slaagde het project er op de een of andere manier in om onmiddellijk het vertrouwen te winnen en populariteit te verwerven. Daarnaast zijn er regelmatig updates met nieuwe missies, technieken en taken, die de plot helpen.

Tank Force-download kan kosteloos zijn en zelfs evolueren zonder een speciale behoefte aan doneren te voelen. Betaalde inhoud wordt echter verstrekt en veronderstelt:

 • Aankoop van premium account
 • Aankoop van premiumapparatuur
 • Aankoop van krachtigere schelpen, uitrusting en machines

Over het algemeen is het scenario bekend en als u het beste wilt ontvangen en niet lang op verlies van verliezen wilt wachten, zult u een beetje moeten spenderen. Prijzen zijn klassiek, en niet veel dat je bent verpest. Er is ook een mogelijkheid om Tank Force op de computer te downloaden. Als voor mobiele apparaten Android minstens 4 nodig heeft. 1, dan vereist PC Windows 7/8/10 en minstens 3Gb schijfruimte. Uiteraard zorg je voor toegang tot internet om toegang te krijgen tot alle onderdelen van het spelproces.

Meer over de functies van het spel.

U bent in een multiplayer-shooter, waarin:

 • Krijg toegang tot tanks van verschillende modellen
 • Permanente verbetering van de techniek
 • Je bent in de gevechten
 • Ontvang solide beloningen voor het winnen van
 • Vechten met een computer en echte tegenstander

Je kunt deelnemen aan een van de drie facties: China, Rusland of de NAVO. Vervolgens wacht je op gevechten waarbij de deelnemers zijn verdeeld in teams van 10x10. Op basis van hun kant, aan welke kant je de voorkeur gaf, zal er een geschikte selectie van tanks zijn (een totaal van 42 opties) en hun verdere tuigage. Modernisering vindt plaats in de hangar, waar ook de aan- en verkoop van artikelen wordt gemaakt. Als je niet nieuw bent in deze spellen, is de procedure bekend.

Wat betreft de selectie van tanks, stelt het spel Tank Force voor te starten met lichtopties, waardoor de toegang tot zwaardere gepantserde voertuigen geleidelijk wordt geopend. De meeste worden gratis aangeboden, maar sommige exclusieve modellen zijn alleen voor echt geld verkrijgbaar. De Duitse Leopard 1A5 en de Russische BMP-4 zijn bijvoorbeeld bedoeld om te kopen. Wat betreft de kenmerken van de machines, dit is een vrij standaardset:

  Vergeet de vermomming niet.

 • Manoverability van de tank
 • De snelle draai van de toren
 • Aantal rondes per minuut
 • Armor Armor
 • Snelheid machine
 • Verlies van gevechtsvoordeel
 • Endurance
Dit ogenschijnlijk onbeduidende detail kan een bonus tot schade brengen.

In de outfit moeten er EHBO-koffers, brandblussers, nachtzichtapparaten en natuurlijk schelpen zijn, waaronder napalm. Als we praten over manoeuvreerbaarheid, dan zijn de tanks echt vrij snel rond het veld te rennen, dat wil zeggen, ze zijn eenvoudig te beheren. Er wordt ook rekening gehouden met de fysica, wat het speelgoed realistisch maakt, en dit is een groot pluspunt. Maar een kleine kaart, dit is een minpuntje, hoewel niet significant. Dit defect kan worden toegeschreven aan het kleine scherm van de telefoon, waar het met alle verlangens onmogelijk is om te keren. Maar het landschap in de game is fantastisch, net als het tijdstip van de dag.

Tank Force-spel bleek veelbelovend. Spelers zijn blij, de ontwikkelaars zijn geïnspireerd door succes en werken aan de verdere verbetering van het bronproduct. Je kunt het speelgoed veilig op je apparaat installeren om in je vrije tijd een aantal missies te doorlopen, bonussen te verdienen en ze uit te geven aan je eigen tank. Laat daarnaast feedback en feedback over aan ontwikkelaars om verdere updates te vergemakkelijken. Elk verstandig idee is welkom, dus durf.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more