Bladwijzers

Tank Future Force 2050

Alternatieve namen: Tank Future Force 2050

Game Tank Future Force 2050 tanks van de toekomst.

Als je het beu bent om te vechten in het licht van echte gebeurtenissen, let dan op het Tank Future Force 2050 voor Android-project, ontwikkeld door de studio Awesome Action Games. Door deel te nemen aan het spelproces, wordt u op tijd vervoerd, wanneer gepantserde voertuigen aanzienlijke veranderingen hebben ondergaan. Het is nog steeds gemakkelijk om er achter te komen, maar de tuigage en de mogelijkheden zijn ver vooruitgeschoven en een tank met twee kanonnen lijkt geen nieuwsgierigheid meer.

Om jezelf de innovatie te voelen, heb je gratis Tank Future Force 2050 download nodig. Dit heeft al meer dan 50 miljoen mensen bereikt, die erin geslaagd zijn om niet alleen de hoofdtaken door te geven, maar ook om kennis te maken met nieuwe missies in de periodiek gepubliceerde supplementen. Om een ​​spel te installeren dat 62 M weegt, heb je een versie van Android vanaf 4 nodig. 1. Een andere optie is om de Tank Future Force 2050 naar een computer te downloaden en een parallelle reeks gebeurtenissen te ontwikkelen.

Fantastische gevechten.

tanks, het zijn tanks die hun sporen vullen met hun rupsen op zoek naar de vijand, en dan bombarderen ze het. Wie is de eigenaar en wie is een vreemde om eenvoudig te begrijpen dankzij de vlaggen over de machines. Ook daarboven hangt een schaal van leven, waaruit duidelijk is hoeveel hits het harnas zullen ondersteunen.

Sinds het spel waarin Tank Future Force 2050 de gebeurtenissen van de toekomst ontwikkelt, hebben de ontwikkelaars de vrijheid genomen om zich voor te stellen hoeveel technologie zal veranderen. Aanvankelijk verschillen gevechtseenheden niet van de moderne, maar dit is pas aan het begin. Naarmate je meer hoeveelheid gamevaluta krijgt, kun je elk detail verfijnen. Alle bepantsering, toren, kanon, onderwagen, andere technische uitrusting zijn onderhevig aan een upgrade. Zodra je de oude kenmerken nauwelijks herkent, wordt de auto zo futuristisch. Ook voor u klaar:

    Nadat je tijd in de hangar doorbracht voor het proces van het vergroten van de karakteristieken, ga naar het slagveld.

  • Quality graphics
  • Realistische soundtrack
  • Heldere speciale effecten
  • Ongewone geografie van het gebied
  • Intuïtieve bedieningselementen
  • Vijanden
  • selecteren
  • Lange updates
Hier ontvouwt zich de meest interessante, omdat vijanden met elk niveau meer en meer, en ze handelen hard.

Het is jouw taak om iedereen op te sporen en te vernietigen, en dan zal de missie worden gepasseerd en zal de beloning zijn held vinden. Het is vrij eenvoudig om de vijand te vinden, omdat deze op de gevoelige radar is gemarkeerd in de vorm van rode stippen. Volg gewoon waar de volgende vijandelijke tank zich verbergt, en schiet erop en zoek een kwetsbare plek. Soms zal het nodig zijn om praktisch dichtbij te naderen, zodat de schaal een sterke schaal raakt.

Beheer en locaties.

Tank Future Force 2050-game biedt behoorlijk standaard besturing. In de linkerhoek van de joystick om het apparaat te verplaatsen, en rechts van de knop van het zicht, naderen en vuren. Zelfs als dit een novum voor jou is, zul je deze, na een korte training, gemakkelijk onder de knie krijgen. Schoonheid, bewegingsmoeilijkheden en meer realisme voegen obstakels toe aan de site. Ze sluiten de horizon en laten de uitrusting van andere mensen niet zien. Dit zal je echter helpen om een ​​hinderlaag te schikken, maar ook om iemand anders een plezier te doen, zodat een beetje gezonde paranoia geen pijn zal doen.

Vertel ook iets over de Donat. Zoals je begrijpt, speelt het pompen in het spel een belangrijke rol, en voor elke gevechtsaanval met de tanks van de vijand omver, krijg je een beloning. Het gaat om allerlei verbeteringen, maar spelen in de vrije modus, om snelle en belangrijke veranderingen te bereiken, is vrij moeilijk. Dan komt de opbrengst binnen - spelaankopen. Opgemerkt moet worden dat de ontwikkelaars besloten niet hebzuchtig, en stel heel aanvaardbare prijzen van 24,93 tot 1 258.47 UAH.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more