Favorieten

Tanks Online

Alternatieve namen: Tanki online, Tanki, tanks, online, de tanks online 2.

Tanki Online - de meest populaire browser-dimensionale vechter. Tanki Online spel combineert de elementen van de klassieke "tanchiki" tijdperk Dendy, entertainment en de dynamiek van de moderne 3D-actiefilm. Online Game Tanks Online vereisen geen speciale eisen aan de computer en draait op elke computer met internettoegang.

Minimale systeemvereisten:

 • Processor: Intel Pentium II 450 MHz / AMD Athlon 600 MHz
 • Geheugen: 128 MB
 • Grafisch geheugen: 128 MB

Aanbevolen:

 • Processor 2 GHz
 • Geheugen: 1 GB
 • Grafisch geheugen: 128 MB


Tanki Online 2. 0 spel dat je kunt proberen om Tanki Online snel en verbijsterende spelen vóór de inschrijving en de registratie zelf in het spel .

Aanmelden Tanki Online is als volgt:

 • Noodzaak om de naam in te voeren waaronder u
 • spelen
 • Kies een wachtwoord en wachtwoord cel Replay
 • Druk op de knop om verder te gaan, en dus bevestigt u dat u de regels en voorwaarden van het spel hebben gelezen en ga akkoord met hen

Het spel Tanki Online registratie geheel gratis! Eerst moet je spelen in tanks als een rookie, maar dan is uw ranking zal toenemen als gevolg van bepaalde verworvenheden: vernietig vijandelijke tanks, capture vijandelijke vlaggen, behandeling en andere bondgenoten Tanki Online spel, dat is gebaseerd op een systeem van militaire rangen. Militaire rangen krijgen voor de punten, hoe hoger de rang, hoe meer krachtige tank. Play Tanki online stijgen door de gelederen, kunt u het lichaam van de tank te verbeteren, kopen extra hulpmiddelen voor hun oorlogsmachine. Dus beginnen met het spelen van het spel Tanki Online eenvoudige rekruut, je kan stijgen tot de rang van maarschalk.

Speel het spel online Tanks Online Je moet spelers live, het spannender te maken. U heeft de mogelijkheid om evenals concurreren samenwerken met andere spelers en strijd getest zich op het principe van "ieder voor zich" in de modus Deathmatch, of u kunt deelnemen aan een team in Team Deathmatch, en vechten voor de vlag in Capture the vlag.

:

Tijdens het spelen tanki U kunt de "bonussen" die uit de lucht vallen verzamelen

 • Kristallen
 • Versnelling
 • Kit
 • Dual-energie
 • Dubbele bescherming

Kristallen - deze game geld dat kan worden gewonnen in de strijd, te kopen of te ontvangen als een geschenk voor een abonnement op het spel mijn vrienden. Versnelling kunt u snel navigeren door de site en stakingen te voorkomen. EHBO-kit zal helpen genezen van de tank. Dual energie zal je wapen krachtiger te maken, en de dubbele bescherming zal je tank sterker maken.

Voor kristallen die je kunt kopen in uw garage verschillende verbeteringen aan de tank (hoge Calligonum, lichaam, armen, verf tank, etc.

Het spel is beschikbaar dergelijke wapens

Smokey - afgegeven aan alle nieuwe rekruten spellen gezien als de beste duelleren gevechten.

Flamethrower - aan te vallen op korte afstand, het perfecte wapen voor massavernietiging op korte afstand, op de lange afstand is het gewoon nutteloos

Twins - goed voor medium range wapens do60 meter. Heeft een vuursnelheid en de mogelijkheid om neer te schieten vijandelijke zicht.

Rail - de meest populaire wapen op lange afstand, die veel schade en het vermogen van indringende klap heeft kunnen neerhalen de aanblik van een rijdende tank.

Isis - Dit is een gevaarlijke slagwapen 15 meter, die het leven gebruikt bij het aanvallen van een tegenstander voor zijn herstel.

Thunder - wapen in de strijd op korte tot middellange afstand. Heeft een hoge vuursnelheid, behoorlijke schade en kan ook meerdere tegenstanders aan te vallen. nederlaag.

Freeze - wapens geschikt voor de korte afstand tot 20 meter. Dit is een geavanceerde vlammenwerper heeft het effect van het vriespunt.

Ricochet - wapen in de strijd op elke afstand tot 80 meter. Heeft een hoog tempo en het effect van "bounce."

Tanks Online Game interessante verscheidenheid aan locaties, van het open landschap aan de complexe gebieden met verschillende liften, hekken, enz. In het spel is er een tabel met het opschrift "Lijst van gevechten", waarin u de naam van de strijd kan zien, het aantal deelnemers, type locatie. En ook in het vak aan de rechterkant kunt u extra informatie over de strijd zien. Het is belangrijk om het spel online te spelen online Tanki Introduceer observeren bepaalde tactiek, om te laten zien sluwheid en vindingrijkheid aan verschillende valstrikken te verzinnen voor de tegenstanders. Play Tanki Online is zeer interessant en spannend, als het spel staat tijdens de slag om te chatten met andere leden van de strijd en maak nieuwe vrienden.

Als Tanki Online spelen consequent, kunnen we sneller krijgen hoge rang en uitgegroeid tot een leider onder de andere spelers. Dus maak je in de strijd!

Online Tanks - het is het spel dat je nooit vervelen en zal dag en nacht vechten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more