Bladwijzers

Tanks Heroes

Alternatieve namen: Tanks Heroes

Tanks Heroes online - strategische spel voor meerdere spelers in epische stijl gratis model. U wordt vervoerd naar de tumultueuze dagen van de Tweede Wereldoorlog en in staat om apparaten te controleren op het moment zal zijn. Met zijn prachtige afbeeldingen van hoge kwaliteit, je gecontroleerde tanks lijken op echte. Vaak slazhivaetsya indruk dat alles wat gebeurt is echt echt. Ondergedompeld in het spel sfeer, zult u deelnemen aan actieve combat, houden verzadigde leven, voortdurend het gevoel dat het gevaar is ergens in de buurt. Wanhopig vernietigen vijandelijke tanks, evenals hun omgeving! Laat niemand te verbergen van je, laat ze beven van angst gehate rivalen!

De ontwikkelaars van het project is Wolf Games . Ik moet toegeven dat de medewerkers deden hun best. Het idee, maar bezitten nieuwigheid, maar de makers konden maken zodat het verhaal bleek niet teveel, maar integendeel spannend en intrigerend. Game Tanks Heroes op een moderne motor geïnstalleerd Unity 3 d . En dit is een ander pluspunt. Na Tanks Heroes kan bijna elke computer, ongeacht welk besturingssysteem is geïnstalleerd op het te spelen. Een productlijn wordt in de browser geladen. Daarom uitgesloten onnodige problemen. Lage systeemeisen, dynamische gebeurtenissen, verzadiging van de gameplay en de mogelijkheid om ijzer swingers beheren - dat is wat de meeste trok een groot aantal gebruikers.

Eenvoudige registratie in het spel Tanks Heroes neemt u mee naar de wondere wereld. Nadat alle benodigde informatie in de juiste velden van het inschrijfformulier (login, wachtwoord, e-mailadres) ingevoerd, kunt u meteen beginnen met spannende gameplay. Ook als u de Tanks passeren Heroes registratie, terugkeer naar de gang kan gaan op elk gewenst moment, met behoud van de eerdere prestaties.

Snel om te beginnen het spel te leren interface. Het bestaat uit de volgende onderdelen: hangar (parkeerplaats voor tanks), winkel (plaats om tanks te kopen), profiel (Info niveau uitgevoerd gevechten, overwinningen, tanks vernietigd, verminkt, maximale punten voor de strijd, terwijl in een gevecht doden) opties (geluid, schermresolutie, muziek, grafische kwaliteit).

Speel spel Tanks Heroes is beschikbaar in drie modi. Kies een van deze modi als Deathmatch, Capture the Flag en de vangst van de basis. By the way, proberen te draaien alle niemand verbiedt. Vechten met vijandelijke tanks overal en altijd. Op welke locatie zou u zich ook bevindt, vrede te sluiten! Hot gebeurtenissen in deze plaatsen:

- Locatie "Mountain Lake": van de ene kant - het bos, met een ander - de heuvels, in het midden - de nederzetting. Gevechten zijn meestal in het dorp.

- Locatie "Lighthouse": er zijn bepaalde vormen van onderdak dorpshuizen, bosjes, terrein plooien, en eigenlijk moeten wachten tot de tegenstander zal openen op het heuvelachtige gebied, welke is verdeeld locatie.

Play Tanks Heroes Je zult gebruiken 24 tanks, die zijn onderverdeeld in twee lijnen die basic zijn. Sommige modellen behoren tot de Sovjet-Unie, Duitsland en anderen. Maar er zijn tanks preium klasse van zeer machtige landen, namelijk de Verenigde Staten en Frankrijk. Alle tanks die in uw bezit zijn, vereisen pompen. Ook voortdurend te maken over wapens. Dus, als je gaat zitten aan het roer vooruitzicht van dergelijke modellen zoals BT-2, T-28, PzKpfw II, PzKpfw IV? Cool, is het niet? Nou, als je meer wilt, bent u welkom vlazhivat echt.

Vergeet niet dat elke tank heeft de volgende parameters: De kracht van de tank, toren, motor, snelheid torentje, pistool, Chassis en Prijs. Overigens, hoe langer je speelt, hoe krachtiger het wordt je tank. Tanks kunnen verbeteren met de hulp van fondsen die te verdienen tijdens het spelen. Elke overwinning brengt zijn beloning in de vorm van goud en zilver. U besteedt de game geld naar eigen goeddunken.

Heeft een enkele minuut te doen niet missen! Word lid van het plezier en geniet van de gaming community verslavende arcade! Het spel zal bieden vele memorabele momenten! Maak je klaar voor een wervelwind van het veranderen van de ene na de andere evenementen! Heb een goed humeur!

 

Tanks Heroes online registratie