Bladwijzers

Tauri Wereld

Alternatieve namen: Tauri Wereld

Aeria Games, heeft haar nieuwe browser genaamd Tauri World spel vrijgegeven. Deze sci-fi real-time strategie spel met een browser die een unieke visuele effecten op basis van de tekeningen van Leonardo da Vinci.

Tauri spel vertelt het verhaal van het nieuwe huis, die de mensheid geschapen. Je zal spelen in Tauri wereld en deel te nemen aan de bouw, uitbreiding en verhoging van de grootte en sterkte van de kolonies op het eiland. Spelers kunnen hun infrastructuur op het eiland te ontwikkelen, kunnen ze uitbreiden en verhuizen naar nieuwe locaties met behulp van geavanceerde technologieën zoals kolonisatie schepen. Als de spelers in staat zijn om hun middelen en gebieden verstandig beheren, kunnen ze naar de oorlog en verover nieuwe landen Tauri wereld online.

Voor het spelen van Tauri Wereld, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Tauri Wereld registratie niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, maak een login;

2. Voer een veilig wachtwoord;

5. Selecteer "Enter".

Tauri World spel heeft verschillende functies.

Ten eerste, het spel heeft een uitgebreid stelsel Tauri gebouwen en voertuigen. U kunt beginnen om verschillende gebouwen te creëren, uit te breiden en het gebruik van meer dan 20 verschillende schepen die spelers toestaan ​​om te spioneren, te koloniseren of start een oorlog.

Ten tweede, het spel is een commerciële strategie Tauri. Zorgvuldig geplande trading strategie kan de snelheid van de binnenlandse economische ontwikkeling te versnellen en ondersteunen de geallieerden door de handelspartners van spelers of veilingen.

Ten derde, Tauri World Online heeft een uitgebreid gevechtssysteem. U behoort tot een verscheidenheid aan technologieën kon het verloop van de oorlog gemakkelijk van invloed, die alle van de helden, eenheden, aanval en verdediging parameters.

Game Tauri, die in real-time plaatsvindt, is een online spel met een geavanceerd systeem van afhankelijkheid en een meerlagige structuur. Een totaal van 25 soorten gebouwen werden ontwikkeld - in Tauri World Online kunt u ongeveer 20 soorten gebouwen, diverse afweersystemen, vliegende vliegtuigen en grondeenheden vinden.

Unieke kolonisatie Tauri wereld online opzettelijk gecreëerd, waardoor spelers de kans om de planeten, inclusief de acht eilanden in het bezit van elk van de planeten op te lossen. U kunt de planeet en sector Tauri Wereld filteren online, waar je wilt wonen.

Aanvankelijk, het belangrijkste doel van het spel Tauri wereld online is om een ​​van de geselecteerde planeten ontwikkelen. Na een tijdje, als je een level omhoog, de kolonisatie van andere planeten onmogelijk zou zijn.

Platform Tauri World spel is een van de vele bestemmingen waar u ambieert. Met behulp van het platform dat u in staat zal zijn om naadloos tussen de eilanden bewegen. Sleepboten spel Tauri gebruikt voor snel vervoer naar andere schepen. Het platform kan ook het bouwen van een ruimteschip naar een nieuwe planeet te koloniseren, en schepen teleporteren met high-speed (de tijd dat een paar seconden).

Beveiliging indicatorveld Tauri World Online wordt gebruikt om de verdediging kracht van het veld in te stellen. Vergeet niet dat de beschermende veld dat u meer dan eens zal beschermen.

Je zult je eiland beheren in de Tauri wereld spel. U kunt ook kijken en bespioneren van de vijand en te delen met de geallieerde vloten eilanden. Tauri Wereld kaart online, zult u de mate van ontwikkeling van het eiland, bekijk de activiteiten van een bepaalde speler of beschadigde gebieden rond de eilanden in een staat van oorlog. U kunt de zeesterren gebruiken aan de linkerkant van het scherm om de kaart Tauri World Online bewegen.

Heroes en bonussen vereenvoudigen Tauri World spel. Dankzij bonussen en sommige helden, kunt u snel, efficiënt en goedkoop produceren technologie eenheden.

 

Tauri wereld online registratie