Bladwijzers

Geheime Stad

Alternatieve namen: Geheime Stad

Ghost Town Online - binnenlandse Browser MMORPG, wat een fantastisch evenement ontwikkeld. Project van Gaijin Entertainment - is een multiplayer role-playing game, die na de reeks van populaire boeken Vadim Panov. Feestelijke opening aan gebruikers wereld is gevuld met spannende avonturen, spannende PvP en PvE gevechten verrassende reis, originele quests en andere aangename verrassingen. Actie spel ontwikkeld in Moskou. Het is hier dat er een geheime stad waar het tegen elkaar Grote Huizen. In deze stad waren zij die ooit de wereld regeerde. Niet verrassend, de machtswellust en leidt hen naar de nieuwe locatie. Inwoners fabelachtige landen de neiging om hun tegenstanders te verslaan en te bewijzen aan de maatschappij die het verdienen om heersers zijn. Toch is niet iedereen bestemd, maar bloedige botsingen geen einde rand. Begon te spelen Secret City, zul je moeten vechten voor hun voortbestaan ​​en voortdurend zorgen maken over hun ontwikkeling. Immers, alleen de sterke personages genieten van echte autoriteit. Go for it! Alles ligt in jouw handen!

Je moet Secret Stad downloaden om de kans te krijgen op elk gewenst moment te duiken in de favoriete entertainment. Dit zal mogelijk zijn na te maken van uw account. Geheime Stad registratie - is in feite het creëren van een uniek karakter. Nadat u de identiteit aan enkele huizen, de gewenste verdieping, specialisatie. In aanvulling op dit formulier dient te worden gevuld met dergelijke velden: e-mail adres, naam, wachtwoord, herhaal het wachtwoord. Op de toets "Play" wordt bevestigd naleving van de regels van het spel. Nu, kunt u deelnemen aan de strijd om de macht in een mysterieuze universum, mits er een internetverbinding en een standaard browser. Computer past gemiddelde configuratie, omdat de systeemeisen volledig hoog.

Voor het maken van een keuze, is het noodzakelijk om kennis te maken met de bewoners van de virtuele ruimte. Dit Nav, Chud, mens en Pers. U kunt Mystery Stad spelen als onderdeel van elke vorm van vending.

- Nava ("kritoviki") in staat zijn om twee keer de kracht toeslaan. Hun heerser Prince opgeleid ondergeschikten te bestellen. In dit verband, Nava nauwgezet genoeg. By the way, is hun leven zeer gewaardeerd. Dood Nawa niemand kan wegkomen met.

- Chudy ("tanks") - dit is de echte ridders. Dit wordt duidelijk door de kleding, houding, karakter. Hun leider is gekozen uit de hogere leven tovenaars Order. Hij verwees naar de Grand Master.

- Menselijke wezens ("uvorotchiki") - uvorotlivye wezens, die zeer moeilijk te krijgen te schaden. Ze matriarchaat heerst. Mannen zijn meer verwijderd uit politieke kwesties.

- Chela ('generalisten') kan alle raciale clan. Dit Green House vazallen kopen energie Nou Rains. Kansen deze menselijke mages kunnen benijden.

Merk op dat wie je ook bent, moet dezelfde kenmerken, die zijn voorzien van alle Grote Huizen te ontwikkelen. Speel het spel Secret Stad hebben, pompen gezondheid, kracht, woede, Behendigheid, Fortitude, Expertise. Er is ook een gratis Honor Points en Points. Opsomming van de resultaten van alle eigenschappen die je ziet, wat plaats bij de toepassing van de rating. De hogere cijfers - de dichter je bij de top!

Zo kun je alles wat je nodig hebt kopen, is er een winkel. Secret Stad spel biedt een brede selectie van verschillende dingen. Bijvoorbeeld, verbruiksgoederen, dingen voor uitrusting, wapens, sieraden en geschenken. Afzonderlijke categorie levensmiddelen moeten de vitaliteit en verloren gezondheid.

Zoals de gevechten in het spel krijgt een vaste plaats, het systeem biedt verschillende soorten PvP gevechten. Dit duel, groep, chaotische gevechten en fight club. Word lid van de strijd kun je niet alleen met andere spelers. Je moet monsters die niet minder gevaarlijk zijn tegenstanders jagen. Maar het verhaal van het spel bevat niet alleen de bloedige showdown. Opdrachten diverse onderwerpen zul je niet te vervelen voor een minuut!

Het is vermeldenswaard dat voor het gemak van de beweging in het spel is er een gedetailleerde kaart. Houd in gedachten dat de beweging van de ene plaats naar de andere te versnellen, adviseert de Geheime Stad online game met geschenken van dezelfde winkel. Houders van premium accounts hebben dezelfde kans, plus een aantal andere voordelen.

Haast je om een ​​duik in de wereld van ongelooflijke gebeurtenissen! Zorg ervoor dat je wint het spel vanaf de eerste minuut! Veel succes!

 

Geheime Stad online registratie