Bladwijzers

TDP4 Team Battle Online

Alternatieve namen: TDP4 Team Battle Online

TDP4: Team Battle Online - een gratis browser-based multiplayer dynamische shooter. Het spel is een klassieke shooter gameplay die spelers nodig heeft om te worden gegroepeerd voor gezamenlijke opdrachten. De deelnemers komen samen in grote veldslagen van bloedige veldslagen en proberen met alle middelen om een ​​felbegeerde overwinning te behalen. Snelle respons, moed, de activiteit en de kracht van de wapens zijn van cruciaal belang om het team te helpen haar doelen te bereiken. In het algemeen, de TDP 4: Team Slag spel is in staat om de behoeften van elke gebruiker te voldoen, zo heeft maar liefst drie verschillende modi: single, team, en zoektocht. Ervaar het allerbeste en voel de adrenaline stijgt elke keer bloed in afwachting van nieuwe gevaren! Kom op! Geloof dat je in staat bent om de beste van de beste zijn!

TDP 4: Team Slag registratie betreft het aangaan van de bijbehorende rij volgende informatie: e-mailadres, wachtwoord, server selectie. Druk vervolgens op de knop "Play Now" en in een wereld gevuld met onvergetelijke avonturen worden vervoerd. Blij dat het spel TDP 4: Team Slag is beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is. Systeemvereisten zijn niet bang voor hun torenhoge, zodat u kunt genieten van de gameplay en het gebruik van een computer gemiddelde configuratie. Het belangrijkste ding - om verbinding met het internet, en natuurlijk, een moderne browser.

Vanaf TDP 4: Team Slag te spelen, moet u zeker alle modi uit te proberen. Dus bieden wij

- "Deadly Game" (een tegen allen, moet je vechten aan alle kanten)

- "Deadly Game Team" (beschikbaar om te spelen in blauw en rood team - de keuze is aan jou)

- "Capture inch" (Je team krijgt punten met de coördinaten van vijandelijke vlaggen en moet proberen om ze te grijpen).

De aanwezigheid van drie soorten gevechten maakt de gameplay nog spannender, want zodra men kan vervelen zonder problemen naar een andere. Dus waarom smacht vervelen op uw gemak, als je de kans zo rijk om hun tijd door te brengen?

Game TDP 4 kunt u de middelen te verdienen om ervaring op te doen en munten hamsteren Points team en voortdurend pomp je held. Het moet worden gezegd over de medailles, verdienen dat, hoewel moeilijk, maar heel reëel. Maar voor elke medaille gegeven aanvullende opmerkingen. U kunt ook het verbeteren van wapens, waardoor het krachtiger en echt dodelijk. Overigens is er een speciale winkel waar u kunt kiezen wat je wilt, alleen maar om de middelen te betalen voor hun verlangens. Bovendien is het arsenaal van wapens in het spel is heel divers. Je zal in staat zijn om te profiteren van een zeer multimode wapens. Dus kopen koel toestel en tonen gehate vijanden wat u kunt doen! By the way, zal rivalen als de computer gegenereerde karakters en echte spelers.

Daarnaast is de nieuwe niveaus worden aangeboden met de mogelijkheid om nuttige items voorheen ontoegankelijke verwerven, dus je kunt nog steeds parameters zoals nauwkeurigheid, defensie, gezondheid, explosiviteit, kracht, geluk, enz. te verbeteren Nou, als je uiteindelijk besloten om de steun van haar bondgenoten te werven, zijn welkom om de clan. Samenwerking met andere nick het bereik vergroten van uw mogelijkheden. Er is veel te doen, maar zou je de tijd om aandacht te besteden aan de veelzijdige gameplay hebben - en alles gaat zo goed mogelijk!

Rating in TDP 4: Team Slag online laat je niet ontspannen. De geest van de concurrentie zal alleen maar ten goede! Wie wil er niet naar het kampioenschap te winnen? Verspil geen tijd tevergeefs hetzelfde! Op weg naar roem U kunt nu beginnen!

 

TDP4 Team Battle Online online registratie