Bladwijzers

TERA Online

Alternatieve namen: TERA Online

TERA online - fantastische multiplayer role-playing game client. Op het internet project gestart door de inspanningen van de twee bedrijven. Schepper handelt Bluehole Studio, en de uitgever - NHN Corporation. Eenmalige kosten maakt TERA downloaden en duik in de maalstroom van spannende avonturen. U zult over de hele wereld te reizen, werd geboren op de lichamen van Arun en Ballen - twee slapende titanen. Beginnen om kennis te maken met Abroberiey je jezelf rond de enorme uitgestrektheid, bestaande uit twee continenten en vele kleine eilandjes. Alle locaties variëren veel tussen zichzelf en verbergen ongelooflijke verrassingen. Hoewel het volledig open wereld en liefhebbers dwalen door onontgonnen gebieden zal je bezig te houden! Verschrikkelijke monsters die zullen ontmoeten op je weg moet genadeloos worden vernietigd, en de banen die zal verschijnen als het ontstaan ​​van een situatie moeten perfect worden uitgevoerd. Tijdens het spelen het karakter ontwikkelt en sterker wordt. Elke dag zul je meer vertrouwen in hun eigen capaciteiten, en het deelnemen in eindeloze gevechten is gewoon een genot. Het vechtsysteem - een van de sterke punten van het spel. Overigens, een speler in staat is om een ​​hele menigte van vijanden te weerstaan, vooral de nodige vaardigheden te verwerven. In de nabije gevechten moeten in staat zijn om de richting van de botsing en lange meesterlijke doel kiezen. Dit is niet alle voordelen van het project en evalueert alle plezier je kunt chips wanneer je begint te TERA spelen.

Eens te kopen en installeren van de game client op een PC in staat zal zijn om zijn dynamiek, ambiguïteit en schoonheid te genieten. Let op de lijst van de minimale systeemvereisten voor de gameplay: CPU P4 2,5 MHz, grafische kaart ATI Radeon 9600 of NVIDIA GeForce 6600 (128 MB geheugen en 2. 0 shaders) DirectX 9 compatible. 0c, 20 GB vrije ruimte op de harde schijf en 1 GB RAM. Als deze parameters normaal zijn, met de installatie van het spel geen probleem.

Zo is de gewenste speelgoed op uw computer en u bent net begonnen aan TERA spelen. Waar te beginnen? Ten eerste moet je om te gaan door de proloog, waarin je je personage level 20 onder controle. Het helpt om te begrijpen of je van de geselecteerde klasse. Maar nadat je begint te pompen vanaf nul. Ten tweede, ooit behorend bepalen de klasse (er zeven beschikbare klassen) moet beginnen om de vele missies die zijn ingedeeld in hoofd en zij voeren. Geschiedenis van het spel een voor alle rassen. Het perceel zal je vooruit leiden, en daarmee het landschap verandert voortdurend. Dankzij grafische engine Unreal Engine 3mir ziet er levend en daarom aantrekkelijk voor liefhebbers van afwisseling. Elk ras heeft zijn eigen kenmerken, maar alle inwoners van het fantastische universum gemeen - de strijd tegen de buitenlandse vijand. Je net als de rest van jullie zal vechten tegen het kwaad, in een poging om het land te verwijderen van boze geesten.

Game TERA maakt het mogelijk om andere spelers aan te vallen. Maar eerlijk gezegd, dit is niet echt nodig. Significant voordeel in deze, maar de toorn van anderen gebruikers die willen een kameraad te wreken - het gemakkelijk. Er is ook een optie binnenkomst in het gilde. Als onderdeel van het gilde, kunt u deelnemen aan de grote oorlogen. Dergelijke gevechten plaatsvinden standaard - van muur tot muur. Je moet zelf beslissen of je ondersteuning nodig hebt, of je jezelf is makkelijker en comfortabeler om de omgeving te verkennen en om te gaan met problemen. By the way, er is iets dat niet alleen zal kunnen veroorloven. Deze kerker. Maar als je fundamenteel eenzaam omdat niemand er geen aanleiding te bemoeien. Oh, en het gebeurt dat je gewoon niet kan doen zonder hulp. Bijvoorbeeld, arts diensten, vroeg of laat zal elke speler nodig.

TERA spel zal een hoop memorabele momenten te geven. Totdat je het maximale niveau te bereiken, niet alleen krijgen in stressvolle situaties die beslissende en gedurfde actie vereisen. Aan, ontworpen gevechtssysteem, hoge kwaliteit graphics, balans klassen, gebruiksvriendelijke interface, waarin lovenswaardig spel interessant Dungey samenvatten - dit alles en meer zal u verrassen in de hele gameplay. Dus niet afschrikken, en snel lid van de gaming community! Mogen al je dromen uitkomen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more