Bladwijzers

Terminator Genisys: Future War

Alternatieve namen: Terminator Genesis

Game Terminator Genisys: Future War on Android technologische waanzin.

Met de release van het eerste deel van de film"Terminator"werden de jongens gewoon verliefd op de hoofdpersoon, die A. speelde. Schwarzenegger. En de romantische noot door het verhaal liet het vrouwelijke publiek ook niet onverschillig. Omdat het vrij natuurlijk is en de opkomst van games als Terminator Genesys: Future War op Android verwacht. De auteur van deze MMO-strategie is het bedrijf Plarium, op basis waarvan er een aantal andere populaire spellen voor mobiele telefoons en tablets zijn. De release van het game-product vond plaats in mei 2017. , en tijdens het jaar Terminator Genesys: Future War is meer dan een miljoen gamers gedownload.

In het ontvouwt gebeurtenissen die het thema van de film"Terminator: Genesis"voortzetten. De confrontatie van machines en mensen flakkerde in alle ernst en het einde van deze oorlog is niet zichtbaar. De wereld verandert, en niet ten goede, maar er zijn mensen die proberen het te repareren. Elke nieuwe deelnemer moet een noodlottige keuze maken om zich bij het verzet te voegen en de krachten van mensen te verenigen of de kern te helpen en aan de zijde van de robots te vechten.

Wat is de essentie van het spel?

Dankzij de unieke technologieën die door ontwikkelaars in de code zijn geïmplementeerd, kunt u Terminator Genesys: Future War downloaden op uw computer. Dit zal het mogelijk maken om in een meer ambitieuze vorm te genieten van ontvouwende evenementen, prachtige grafische weergaven, weergaven en speciale effecten. Andere kenmerken zijn onder meer: ​​

  • Gratis inhoud met winkelelementen voor echt geld. Deze functie is gemakkelijk uit te schakelen in de instellingen en zelf vooruitgang te boeken.
  • Je kunt alleen vechten, maar het is veel effectiever als je lid wordt van de clan. Samen bereikt u snel positieve resultaten.
  • In de PvE-modus vecht je met de vijand en verover je zijn territorium en middelen.
  • Ontvang voor elke succesvolle operatie onderscheidingen en andere insignes.

Game Terminator Genesys: Future War brengt spelers in een strak raamwerk, wanneer je snel, besluitvaardig, maar doelbewust moet handelen. Machines lijken alleen maar stom, ze zijn immers onderworpen aan een duidelijke logica en ze zijn moeilijk te misleiden. Net als de mensheid verenigen ze zich in een coalitie om samen met één kracht te handelen. Als je besluit om voor hen te spelen, zal Skynet het kunstmatige intellect helpen, zijn vroegere grootsheid terugkrijgen en de vernietigde centrale kern herstellen. Als alles goed komt, zullen deze keer mensen niet overleven en zullen hun kleine krachten van de aardbodem worden weggevaagd, waardoor plaats wordt gemaakt voor de ijzeren wil van de mechanismen.

Terminator Genesys: Future War-game op Android biedt een alternatieve verhaallijn wanneer de speler de tegenovergestelde positie inneemt, de Resistance-groep leidend. Alleen onder leiding van een sterke leider is er een kans om de verraderlijke plannen van robots te voorkomen die zijn overgegaan op een perfect nieuw stadium van ontwikkeling. Nu zijn het niet alleen machines met de voorgeschreven softwarecode, maar een echte geest, in staat om te denken, zelfstandig beslissingen te nemen en te evolueren. Hij dwaalt rond het net, kan bevelen geven en op afstand nemen, en ook stalen lichamen verwisselen, wat nog gevaarlijker is. De hoofdtaak die de game Terminator-genese stelt voordat de spelers de Time Machine kunnen maken. Dit is de belangrijkste locatie in het centrale deel van elke dimensie.

Nog een goed nieuws voor fans van de filmische versie in de gamewereld is toegang tot het personage van Schwarzenegger, een T-800-robot die je leger kan leiden. Ook zijn imago ontmoet nieuwkomers en helpt hen zich aan te passen, een rondleiding te geven en een briefing over het management, zodat het beginnen met trainen een spannend avontuur wordt.

 

Terminator Genesys: toekomstige oorlog downloaden naar Android