Bladwijzers

Terminator Salvation

Alternatieve namen: Terminator Salvation

Salvation ... en bescherm de mensheid ... En hij zal verslagen Skynet robots ... Echter, degenen die het gelijknamige deel van de "Terminator" (4 «Terminator Salvation») zag in de loop van het verhaal, en wie niet kijken & ndash en ik denk dat ook. Dus online game Terminator Salvation zelf is uitgegroeid tot zo'n proloog op dit deel. De makers zetten Terminator Salvation online speciale missie - om te praten over de onvermijdelijkheid van een grote oorlog met beëindiging en de gevolgen daarvan (nou ja, het is het idee van een dergelijke). Wat betreft het spel zelf. Terminator Salvation Game Online - MMO shooter derde persoon waarin u alle moeilijkheden deze moeilijke tijden (indien gespeeld voor de mensen, natuurlijk) te ervaren. Immers, mensen worden vreemden voor hun eigen planeet. Nucleaire explosie vernietigde alle levende dingen, en niemand moest worden gelaten. Hier weer het koningschap voor Skynet en elke tweevoetige met hart - een doodvonnis. Maar een groep vrijwilligers, onder leiding van John Connor te proberen om dat te veranderen. Zullen ze tenminste iets? Spelen tot het einde, leer je.

En om te beginnen, natuurlijk, zul je in de game Terminator Salvation controleren. Hier zult u onmiddellijk beslissen wie te spelen - voor mensen of robots. U moet de gebruikersnaam, wachtwoord bevestiging, e-mailadres en de verificatie code in te voeren. Bieden aan het land te geven, maar zou het? Registratie maakt Terminator Salvation kiezen onmiddellijk een pic, maar de keuze is niet bijzonder - 8 mannen en 8 skaynetovskih gezichten. Vervolgens neemt u de regels van de gebruiker en dit in Terminator Salvation Online registratie eindigt.

Ik denk dat het zo duidelijk hoeveel facties in dit spel. Als u besluit om te spelen in Terminator Salvation voor skaynetovskih terminators, presenteerden zij drie soorten:

- Tweevoetige cyborgs met grote geweren;

- Krab-achtige viervoeter spinnen;

- Kleine ballonnen - vervelende vliegende spionnen.

In de rangen van de militie er geen scheiding, alle trouwe metgezellen van John Connor, klaar voor het uitvoeren van de reddingsoperatie. By the way, over. Noodzaak om een ​​groep van mensen die gevangen zitten achter de vijandelijke linies te slaan. Ze leek niet veel, maar "elk leven - grote waarde," Mr John zal u vertellen en geven hun moeten jammer voor een dergelijk geval.

Net als veel andere shooters, begin je het spel online te spelen Terminator Salvation met slechts een shotgun. Maar na een paar rondes en granaten bazooka's reeds in het arsenaal, en u kunt een bezoek brengen aan de winkel.

Wat interessant is in Terminator Salvation spelen voor beginners is het duidelijk - schieten veel, ervaring opdoen. Maar voor ervaren shuteristov is er iets te doen in het spel zijn er elementen van de strategie, een systeem van rangen en andere verleidelijke chips. Trouwens, je bent de baas hier - net zoiets als jullie en rennen, maar altijd uw schot - dodelijke lauweren en alleen jij. Kortom, om je gevoel van eigenwaarde amuseren genoeg kan zijn.

Zei dat Terminator Salvation game online zonder intriges ... dus het is een betwistbaar punt. Heb je quests, verwacht een andere bases van Skynet, verbergen of proberen te breken door dit desolate terminator armor - op elk moment is er een kans dat er iets mis zal gaan. En wat het niet intrigeren?

Ondanks de eenvoud en directheid van het genre methoden van vechten robots, overzichtelijke graphics en schaarste van geruïneerde stadsgezichten van Los Angeles om het spel Terminator Salvation minder spannend dan elke andere shooter genre van online spelen geen "verbergen en schieten." Bovendien, de makers van Toy royaal verzadigde vertellen haar rollen, dialogen, spectaculaire geënsceneerde scènes en thematische muziek. Zodat het complex ziet er erg waardig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more