Bladwijzers

Terra Militaris

Alternatieve namen: Terra Militaris

Terra Militaris online - fantastische multiplayer game MMORTS historische onderwerpen. Game slak - game-ontwikkelaars - hebben geleverd aan uw project de beste browser-achtige intrinsieke razvlekalovki. Alle kwaliteiten die mensen, omdat de wereld meesterwerken te trekken, hier organisch verweven. De spelwereld is niet alleen het ontwikkelen van dynamisch, het letterlijk gutst onvergetelijke evenementen. Je hoeft alleen maar om hun eigen pad van ontwikkeling te kiezen en verover een voor een alle de vier tijdperken. Na begonnen met het spelen van het spel Terra Militaris online, zal je je eigen stad te bouwen, leidde de troepen die zich bezighouden met de winning van hulpbronnen, een diplomatieke benadering van de omliggende heren zoeken, organiseren koopjes, onderzoek technologieën de meest spannende quests uitvoeren. Wees niet bang om hinderlijk mobs en wanhopig om andere spelers uit te dagen. Bewijs dat je een geduchte tegenstander, die niet stopt bij niets!

Om deel te nemen aan spannende incidenten moeten Terra Militaris registratie. Het duurt maar een minuutje. Trouwens, dan hoeft niet te wachten op game downloads. Doe mee met het spel Terra Militaris - is het vullen van een paar gebieden te bepalen waarop de volgende informatie invullen: gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord. Vink, dat u doorgaat met het nemen voor haar en u kunt terugkeren op elk gewenst moment te blijven gameplay. Zorg ervoor dat u de configuratie van de PC te vergelijken met de volgende minimale lijst systeemvereisten:

- Besturingssysteem Windows 2000/XP;

- Een Pentium 3 700Mhz;

- Video GeForce 32mb;

- RAM 256 mb;

- Harde schijf 100mb.

Onnodige problemen niemand heeft plezier gebracht, dus vergeet niet om de gewenste instellingen aan te passen. Dit alles plus een internetverbinding van minimaal 56k modem (beter DSL / kabel) en je krijgt een opvallend mooie wereld met een duizelingwekkend avontuur.

Bij de start, ontmoet je een leraar. Hij zal u vertellen hoe u Terra Militaris spelen om te slagen. Wat beschaving kiest uw prive-zaak, maar ondanks het feit, waar jezelf, niemand heeft het recht om een ​​legitieme kans om wereld overheersing te winnen selecteren. Toen de stad zal worden ontwikkeld tot een bepaald niveau, kan je goed inbreuk maken op andermans bezit om niet alleen hun grondgebied te verhogen, maar ook aan de macht te consolideren.

Online game Terra Militaris biedt aan een inwoner van een van de landen zoals Egypte, China, Perzië, Rome geworden. Precies waar je wilt zijn en u zal worden toegewezen een stuk land. Maak je geen zorgen, die moeten beginnen met een aantal primitieve tribale nederzettingen in de toekomst kunt u een set van gebouwen te bouwen en ervoor te zorgen dat onopvallend eerste stad omsloeg in een enorme invloedrijke imperium zal zijn.

Zoals voor de bouw, dan komt het op twee niveaus van kaarten. In eerste instantie moet je je stijve voorwerpen, structuur, waar u de middelen zal zetten voor soldaten en arbeiders faciliteiten voor de opleiding van het leger te beheren. Daarnaast zal er ook een taverne zijn, noodzakelijk voor het huren van helden en de markt voor handel met naburige spelers. De tweede kaart wordt gegeven aan de productie van mijnen, steengroeven, landbouwbedrijven en andere nuttige faciliteiten. Levert het een grondstofwinning, en oh, hoe ze willen vooruit!

Voor elke speler het tijd is om te vertrekken op een wereldkaart en spreiden hun vleugels. U wacht op bloedige gevechten alleen of in een team, en run-ins met NPC confrontatie met echte spelers. Wees niet bang om de battle arena of uitdaging van een buitenaardse beschaving te betreden, maken allianties of tijdelijke verenigingen legers om de kans op succes te vergroten. Verzorgen van betrouwbare vooraf helden, leidde een detachement van dappere krijgers, op fatsoenlijke gear, de juiste militaire opleiding elke deelnemer. Vergeet niet dat het doel van de commandant niet alleen de acties van andere mensen de meeste tijd te beheren, maar ook om de tijd tot het nemen van het zwaard en haast in de dikke van de dingen.

Game Terra Militaris beloont alle inspanningen van de opbouw van ervaring. Uw roem wordt steeds meer de hele tijd, en dus van het ene tijdperk naar het andere. Bezighouden met het directe verantwoordelijkheden en nemen quests troonzaal - dragen allemaal bij aan nivellering.

Terra Militaris online gemaakt om u plezier te geven! Verspil uw tijd niet verspillen voor niets en zien uit de eerste hand! Laat fortuin draait nooit van u af!

 

Terra Militaris online registratie