Bladwijzers

Test Drive Unlimited

Alternatieve namen: Test Drive Unlimited

Game Test Drive Unlimited is een online computerspel over racen, waar het vervoer kunt u niet alleen een verscheidenheid aan auto's, maar ook motoren hebben.

Download Test Drive Unlimited kun je op de officiële website van het spel, door het sturen van een verzoek. U krijgt de mogelijkheid om extra spel TDU nieuwe auto's te downloaden.

Kijk naar de pro spel Test Drive Unlimited video voordat je begint te spelen.

Game TDU - is een spannend spel over racen. Hier vindt u de route van 1000 kilometer krijgen. Actie vindt plaats op het Hawaiiaanse eiland. U vindt er een enorme selectie van gelicenseerde auto's en motorfietsen.

In Test Drive Unlimited spel zul je concurreren met tegengestelde racers, die je ontmoet op de weg. U kunt zoals gebruikelijk rijden op de snelweg en off-road.

Island, waar je tegenstanders zult winnen, herhaalt het origineel. - De hoofdstad van Hawaii bossen, bergen, zandstranden en Honolulu: je zult verschillende ruimtes ontdekken.

Single player en multiplayer:

In een computerspel, kunt u TDU verschillende modi spelen.

1. Single-user mode - een mode waarin je alleen speelt.

Game in deze modus begint met de aankoop van de auto en thuis. Wanneer u het eiland te verkennen, voor u nieuwe plaatsen openen

- Huurvoorwaarden;

- Kleding;

- Verkopers van motorfietsen en auto's;

- Winkel voor tuning machines;

- Schilderij workshops;

- Makelaar.

In de single-user modus, wordt u aangeboden een reeks van wedstrijden

1. Race tegen de computer machines (computer bestuurt hen).

2. Race op snelheid.

3. Race tegen de klok.

4. Opdrachten (koerier).

5. Inhalen auto.

6. Liften.

Voor het winnen krijg je een prijs. Een race soort Liftend Je beloning zal zijn iconen. Met geld kun je je personage merkkleding te kopen in speciale winkels. Ook op het geld dat u kunt kopen of huren van nieuwe auto's of motorfietsen. In dit spel kun je maximaal negentig auto's te krijgen.

2. Multiplayer-modus - een modus die wordt beschouwd als de single-user mode te vullen. Alle functies zijn beschikbaar in single-user mode deze modus.

Hieronder Wedstrijden zijn naast

- Race met andere spelers;

- Concurrentie voor snelle uitvoering van taken met andere spelers;

- Deelname aan wedstrijden van andere spelers.

In spel Test Drive Unlimited ozhzhete u deelneemt aan wedstrijden in-game clubs.

Game Test Drive Unlimited kreeg een enorme hoeveelheid positieve recensies en won een groot succes onder de jeugd. Dit spel wordt geprezen internationaal gerenommeerde magazine.

Ondanks zijn leeftijd, Test Drive Unlimited is nog steeds populair, en is populair bij veel gebruikers. Dit heeft niet alleen de gaming functies, maar ook het feit dat dit spel elke gebruiker kan downloaden.

Gazuyte op volle kracht, en kom naar de finish!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more