Favorieten

Test Drive Unlimited 2

Alternatieve namen: Test Drive Unlimited 2

Spel Test Drive Unlimited 2 is een vervolg op het eerste deel van het spel Test Drive Unlimited en is ontworpen in de stijl van avtoarkady in 2011.

Voordat je het spel begint moet je Test Drive Unlimited 2 downloaden en installeren op uw computer. TDU 2 game download elke gebruiker kan op sites die deze toegang te verschaffen.

Om alle functies in het spel te voldoen, moet u zien over Test Drive Unlimited 2 video's. Hierin vindt u veel nuttige informatie te leren.

In de computer race game Test Drive Unlimited 2 je zal spelen op het Spaanse eiland Ibiza, maar ook op de eilanden van Hawaï uit de eerste game zo bekend.

Spel TDU 2 heeft een aantal functies in tegenstelling tot het eerste deel

1) U kunt naar andere huizen en andere objecten.

2) Gegevens over het interieur van hun gebouwen.

3) Verander het uiterlijk van je personage.

4) Verander de kast, het kopen van kleding merken.

5) Meerdere spelmodi en missies.

6) Beschikbaarheid van weersveranderingen. Het weer verandert op de eilanden op verschillende manieren.

7) Het veranderen van de tijd van de dag.

In het spel speel je zult TDU 2 hebben op de verschillende klassen van auto's en motorfietsen. Hen in het spel vijf soorten

1) Oldtimers ("Lancia", "Mustang", "Lotus")

2) SUV's.

3) Moderne auto's.

4) Sport motorfietsen.

5) Trekking fietsen.

Elk type van auto's en motorfietsen heeft zowel algemene soorten en supercar. Iedere motorfiets en een auto heeft zijn eigen kenmerken en functies.

In aanvulling op het parkeerterrein voor het spel werd ontwikkeld park motorfietsen, maar hij kwam een ​​jaar later.

Het grondgebied van Ibiza is erg mooi rondom de green, zijn er verschillende struiken en grote bomen.

In spel Test Drive Unlimited 2, de volgende populaire merken van auto's: "Ferrari", "Bugatti", "Chevrolet", "Audi", "Ford", "Mercedes", "band", maar op deze lijst houdt niet op.

Elke auto heeft drie functionele opties:

- Open het venster;

- Gevouwen dak (afhankelijk van model)

- Pomertsat knipperlichten.

Auto's zien er niet echt, maar voor het spel van een enorm assortiment.

Om uw auto te verbeteren die u nodig heeft in de studio te gaan, maar elke auto is gekoppeld aan de fabrikant, dus je moet de juiste workshop dat uw auto past. Ook zult u nodig hebt om uw auto te pompen.

Om te winkelen in de winkels, moet je genoeg geld hebt. Je kunt ze, racen. Dit is het basissalaris in het spel. Prijzen in races zijn geldprijzen of speciale chips die kan worden verkregen voor een specifiek type van het racen.

In Test Drive Unlimited 2 ontwikkeld socialisatie en aanwezig pathos.

Als je een echte racer, zal je zeker nodig hebt om Test Drive Unlimited 2 te spelen. Laad je energie en pomp uw auto of motor op de vlakten van Ibiza of Hawaii.

Trek de gehele gas en je zal zeker komen naar de overwinning.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more