Bladwijzers

Het Bureau XCOM Declassified

Alternatieve namen: Het Bureau XCOM Declassified

Spel Het Bureau XCOM Declassified detail en interessante omschrijft zijn eigen interpretatie van de geheime militaire organisaties. Door traditie, de belangrijkste evenementen vinden plaats op het grondgebied van staten. Zoals gebruikelijk ingedeeld en alarmeerde de Amerikanen besluiten om een ​​organisatie die nodig ogenblik zou zijn vast te stellen alle inwoners kunnen beschermen tegen een plotselinge aanval van de Sovjet-legers, bijvoorbeeld.

Ja, een belangrijk detail in Het Bureau XCOM Declassified pc - de tijd in kwestie. Meer recent (misschien ooit) je hoeft niet om de games te zien, waarin de dames en heren in hun excentrieke pruiken, fluffy rokken, broeken. Nu heb je de kans om alle wonderen van deze tijd op het spel scherm te genieten.

Echter, voordat u de schoonheid aanraakt, zul je Het Bureau XCOM Declassified downloaden. Zelfs nadat je het spel in te voeren, zul je weten dat het Bureau - dit is de naam van de meest geheime organisatie. De plot van het verhaal begint wanneer, in plaats van het Rode Leger aanval op Amerika vreemdelingen. Nogal een onverwachte draai, is het niet? Wat het ook was, en voor de gemoedsrust van de bevolking zal moeten afleggen aan vertegenwoordigers van de gespecialiseerde organisatie. Het is onmogelijk onze Het Bureau XCOM Declassified beoordeling opmerking dat het was het tijdperk van de meest ingenieuze oplossing niet voort te zetten. Aliens en de dame in broek - vrij onverwacht en atypische combinatie, zou men graag zien dat.

De hoofdpersoon van het project - William Carter. Dit is een man wiens gevoel van rechtvaardigheid is door het dak. Hij is klaar om te vechten voor het tegen elke prijs. Dit is een echte krijger die weet hoe ze hun ware gevoelens achter een masker en standvastigheid in de eerste plaats om allemaal hetzelfde te zetten verbergen, en niet persoonlijke ervaring. De andere personages, met wie je zal ontmoeten minder opvallen. Je held kan rustig verplaatsen in de militaire basis, ondervragen iedereen en het verzamelen van de stukjes alle nodige informatie. Het is opmerkelijk dat een goede helft van de tijd die je zult spelen Het Bureau XCOM Declassified, dus even het communiceren met collega's en vrienden, vreemden en verdachte types. Deze ontwikkelingen lijken eentonig en Nudnovato, maar zelfs heeft dit zijn charmes.

In je handen zal een bepaald percentage energie richten, zal je karakter in staat om persoonlijk uitdelen orders zijn, om militair onderzoek te sturen op een bepaald punt. Taken want er zal altijd een held te zijn. Hoe meer ervaring zal worden aangeworven William Carter, hoe meer nieuwe banen te openen. Aangenaam blij en de keuze van wapens in het spel - het kan zelfs de meest verstokte scepticus verrassen. By the way, kunnen gamers om soldaten zelfstandig gekozen outfit. Voor uitstekende prestaties van de missie gegeven extra punten en verschillende beloningen.

Vecht jezelf Carter hoeft niet, in geen presentatie voorbereid Het Bureau XCOM Declassified video trailer, is het duidelijk dat "voor zaken" gaat hij alleen door een paar ondergeschikten. Welke andere functies staan ​​voor u klaar in het spel? Testproject en ontdek zelf!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more