Bladwijzers

The Crew

Alternatieve namen: Crew, Crew, Crew

Zoals beloofd de ontwikkelaars van Ubisoft spel The Crew zal worden uitgebracht in het derde kwartaal van 2014. Ondertussen Trailers vliegen over het netwerk, dagelijkse aantrekken van meer en meer nieuwe fans die bereid zijn om te kijken tellen dag na dag voor de geadverteerde project. Dit spel is zeker een beroep op alle racefans. De game makers beloven dat dit spel het begin van een nieuwe generatie van gaming zal zijn. En te oordelen naar de trailer graphics en design gaming site ontwikkelaars erin slaagt om een ​​nieuw tijdperk van het racen beginnen. De juistheid van al het bovenstaande te controleren, is het voldoende om de videoclip gepresenteerd makers zien.

Actie The Crew zal online de open ruimten van Amerika te ontwikkelen. Of liever de hele kaart van Amerika beschikbaar zal zijn om je karakter te zijn. Zal beschikbaar zijn een paar verschillende opties runs zijn, die elk u in staat om hun rijkunsten te demonstreren zal zijn. Dus, kun je achtervolgen

Op de routes van de stad.

In de buitenwijken.

Op heuvelachtig terrein.

In maïsvelden.

De canyon.

Door de woestijn.

En, natuurlijk, op een professionele circuit.

Aangezien dit project de online game zal zijn, in The Crew registratie zal ook zo nodig worden in alle andere online projecten. Nou ja, natuurlijk, je bent in het spel met een groot aantal deelnemers uit de hele wereld. Te oordelen naar het aantal beoordelingen en commentaren die gamers op forums en sociale netwerken te verlaten, zal het aantal geregistreerde gebruikers op de eerste dag van de lancering van het project zijn echt enorm.

Het meest waarschijnlijk, alle fans van online races aangetrokken door het feit dat vanaf het begin in The Crew moet niet meer dan een Porshe Camarro spelen. Deze auto is niet een legende, in elke race te ontmoeten, maar in dit spel word je de eigenaar van het van het begin. Dit zal je zogenaamde "schone lei" te zijn. In de toekomst zult u in staat tyunningovat en het verbeteren van het zo dat zodra je ziel begeert.

Zoals al begrijpt het belangrijkste kenmerk van het spel in staat om meer maatwerk van auto's zal zijn. Samen met zijn vrienden en "collega's" op de race zul je in staat om het raceteam organiseren van en deelnemen aan wedstrijden. U kunt ook het spel The Crew spelen, het creëren van kleine teams van vier leden. Samen zul je veel leuker om weg te komen van de politie en rijden verder en off-road-Amerika.

Door de enorme keuze aan stijlen, kun je het spel aanpassen alleen voor jezelf, en een verscheidenheid aan rijstijlen zal uw eigen vangst "golf van geluk."

Pre is niet bekend of hij zal spelen in The Crew gratis, maar in de nabije toekomst de ontwikkelaars hebben beloofd om het mysterie op te lossen. En toch nu is het bekend dat gelijktijdig met het spel op de PC zal "light" versie van het project voor smartphones draaien op iOS en Android.

Aangezien het spel gaat echt de moeite waard te zijn, wees voorzichtig op het nieuws van de game wereld te volgen, om niet naar de uitgang missen de Crew!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more