Bladwijzers

The Dead Linger

Alternatieve namen: The Dead Linger

Game The Dead Linger is een online spel in de eerste persoon. U zult in het spel The Dead Linger onderzoeken verschillende gebieden en te doden zombies. In je dichter zal voldoen aan een groot aantal zombies.

In de online game The Dead Linger registratie is snel. Om in te schrijven moet u de volgende gegevens invoeren:

1. Uw gebruikersnaam.

2. Komen met een uniek wachtwoord en schrijven.

Play Game The Dead Linger u wil van de wereld, die overbleven na de apocalyps. In dit spel, survival of the fittest spelers. Je vijanden zijn:

1. Zombie - monsters die hunkeren naar een groot verlangen om je te doden.

2. De andere facties - de resterende overlevenden die willen een overwinning op u in overleving te krijgen.

Games fractie kunnen maximaal 16 spelers, een termijn die pas later kan worden verhoogd met de tijd. Deze spelers kunnen zowel beste vrienden of dodelijke vijanden.

Spelers op verschillende servers als elkaars vijanden zijn standaard, maar vriendelijk spelers kunnen meedoen in de partij en samen te werken.

Op PvP servers, elke speler is onderdeel van een van de vele strijdende teams. Het doel is hetzelfde team en alle ostanyh vernietigen.

In spel The Dead Linger spelen moet je zorgen niet alleen over de vernietiging van de vijandige partijen, maar ook het welzijn van je karakter te nemen. U moet om hem te voeden en beschermen tegen infecties. Als je personage sterft, als een lange tijd geen voedsel krijgt.

In spel The Dead Linger online en Het tegengestelde kan zelf te verlenen verschillende wapens van Vuurwapens om geïmproviseerde wapens melee. Beveiliging Player hangt grotendeels af van hun arsenaal . Voor ongewapende eerstejaars niet veel bedreigingen, maar de speler met de sniper rifle en andere gevaarlijke wapen kan kill iedereen die dichter bij hun grondgebied.

In het spel The Dead Linger zal toegankelijk zijn verschillende soorten kleding , mits een speciale bescherming en praktische voordelen.

Zombie - mensen of dieren die besmet waren virus HNZ . Dit virus kan door worden overgedragen lichaamsvloeistof of fysiek contact (vooral gesproken ) en eventueel anderszins .

Zombie verloren het grootste deel van hun hogere mentale functies, en zijn als zodanig niet erg actief. Ze hebben de neiging om Manhunter zijn. Zombie heeft drie belangrijke staten:

- Stilzitten - schuifelen rond, lusteloosheid.

- Onderzoek - Als zombies kan een persoon detecteren door de aanblik, geur of geluid.

- Agressiviteit - zombies op zoek naar andere spelers of op het observatiedek, of door het voeren van een actief streven.

Zombie veel moeilijker om te doden dan gezonde anderen . Ze sterven als hun hoofden werden vernietigd of ernstig beschadigd. Echter Zombie neiging om in stukken gehakt . Het is tactisch voordeel voor een man als hij wil overleven schieten Zombie benen bijvoorbeeld, is vertragen hen .

Speel het spel The Dead Linger Uiteraard bent u vrij, maar het kopen van een betaalde spel pakket zal je veel meer voordelen.

Verover de wereld, het vernietigen van je vijanden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more