Bladwijzers

The Lost Titans

Alternatieve namen:

The Lost Titans - Multi populaire spel. Fabrikanten games bieden u de mogelijkheid om te verblijven in de rol van Giant. Titanen in de chaos van de wereld - een van de dominante verdwenen Titanen - Hyperion.

Je kunt spelen The Lost Titanen, maar in het begin is het noodzakelijk om te kijken naar de systeemvereisten:

• gemiddelde pc-instellingen;

• verbinding met het internet.

Game The Lost Titans moet formeel oformenie speler van de site, maak je een account. The Lost Titans registratie neemt niet veel tijd in beslag nemen, en vereist waarheidsgetrouwe vermelding van de identiteit van de speler

1. Bezoek de officiële site van het spel The Lost Titans;

2. Kies Sectie - Speel;

3. omdat je nog geen account hebt - je een rij te selecteren - create - registreren;

4. voer de naam (account)

5. bedenken en opschrijven van uw wachtwoord, bestaande uit ten minste zes letters of cijfers;

6. herhaal eerder ukaznogo wachtwoord en het wachtwoord niet te herhalen in andere netwerken of games - beveiliging van uw account,

7. Voer uw geldig e-mailadres;

8. voer de code die geschreven is in de volgende regel;

9. Als u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het beleid van het spel - aanvinken;

10. tik - registratie.

In de toekomst zul je gewoon voer een naam, wachtwoord en ukaznogo code. Nu kun je het spel starten. Vanaf het begin, selecteert de klasse waarin u invoert.

: In The Lost Titans kan een van de drie klassen te spelen

• warrior;

• Ranger;

• goochelaar.

Warrior - krachtig, als een tank, doet zware schade, raakt meerdere vijanden tegelijk. Neem altijd een gigantische zwaard, dat hij gemakkelijk de weg vrijmaken voor hun bondgenoten.

Ranger - behendige meester met geavanceerde boog en pijlen. Op hetzelfde moment een negatieve invloed hebben op een aantal van de positieve en de andere helden.

Mage - de sterkste held die alleen magie gebruikt. Neem altijd een toverstaf die koude produceert.

Wanneer je een bepaald niveau in het spel te bereiken, moet je een factie aan de zijkant, die u kiest. Afhankelijk van uw keuze van alle parameters van het spel. Voordat u een keuze maken, is het noodzakelijk om kennis te maken met het kenmerk van elke factie, die niet een fout zou maken en selecteer een huis voor de ziel.

The Lost Titans spel online biedt u drie facties - de grote huizen, elk met individuele filosofieën

• Huis Levidis;

• Huis Kalgeris;

• Huis Vendramin.

Huis Levidis - zijn de wijste mannen, winterhard en kalm. Primaire kleuren - wit en zwart. Hun kracht in Pegasus de hemel. Verloofd leden van het Huis - diplomatie, stedelijke ontwikkeling en handel.

Huis Kalgeris - trotse familie. Bewaken van hun stad als Cerberus met drie hoofden, sterk, alert en deskundig. Kracht putten uit de Cerberus Flame. Kleuren die hun familie vertegenwoordigen - paars en goud. Activiteiten - industrie en veiligheid.

Huis Vendramin - gevatte en intelligente vertegenwoordigers. De beste strategen en denkers. Vermogen - Hydra Oceaan. Ze worden vergeleken met het. Kleuren - zilver en azuur. Neem altijd de eerste beslissing.

Als je een drang om de inwoners van dit land te beschermen en redden de Titan voelde - start het spel in The Lost Titans online.

TLT spel wordt u aangeboden in de beste van zijn soort in de grafiek, waarvoor u de makers bedanken. Is in de wereld van plezier. Veel geluk voor jou!

 

The Lost Titans online registratie