Bladwijzers

The Mummy Online

Alternatieve namen: The Mummy Online

Game Mummy - Gratis multiplayer shooter met RPG-elementen. Het ontwerp zet het bekende verhaal van de film. De Mummy online aanbiedingen ga terug naar de jaren dertig van de vorige eeuw, en deel te nemen in een duizelingwekkend avontuur. Game-ontwikkelaar is een bedrijf Bigpoint . De makers hebben het opzetten van uw online product op een moderne motor Eenheid, die de spelwereld en dynamisch realisme geeft. Het voordeel is de kwaliteit en relevante geluid. Speelt een belangrijke rol prachtige graphics. Evenementen vegen over je willen wonen. U kunt ook nog steeds houden aan een verscheidenheid van PvE en PvP taak uit te voeren en te reizen, op zoek naar avontuur door de kerkers, ruïnes en oases. Het meest interessante gebeurt op het gebied van de zuidelijke zijrivier van de Nijl, en begon te spelen De Mummy Online Je zal er zeker komen!

Voor gameplay te beginnen, moet De registratie Mummy Online . Je moet een formulier invullen met deze velden: gebruikersnaam, wachtwoord, herhaal wachtwoord, e-mailadres, game server, geboortedatum. Moeten ook het vakje, en bevestigt zo de naleving van de regels en de wens om te ontvangen van de administratie van interessant nieuws.

We haasten om u te behagen, dat de mummie tot leven komt gewoon in de browser en je hoeft niets te downloaden en te installeren. Systeemvereisten zijn bescheiden, zodat u zich geen zorgen te maken over de configuratie van uw pc. Kom op! Grand epische strijd tussen goed en kwaad wacht op u!

Vanaf Het spel Mummy , je moet vechten voor de schat aan een enorme hoeveelheid vijanden te winnen meedogenloos vernietigen mummies en monsters van het oude Egypte die durven in de weg staan. U vindt er een vuurwapen, spreuken, magische relikwieën gebruiken en al het mogelijke doen om het doel te bereiken. Uw weg ligt door middel van dergelijke gevaarlijke locaties als Amarna, Oasis Amunet, Tomb, Bazaar en de ruïnes van Tabari. Als je niet oppast, is het waarschijnlijk dat er u en de dood zal inhalen. Maar de dood kan worden overwonnen als je slim, sluw, wanhopig en gedurfde ontdekkingsreiziger!

De Mummy spel wordt u gevraagd om de partij voor wie je wilt vechten tot de dood te kiezen. Join ofwel roekeloos nacht dieven plunderaars, of om hun ziel en de zielen van zijn slachtoffers te offeren voor de opstanding van de duistere krachten van de oudheid sekteleden. In feite, de rovers - wetenschappers, onderzoekers en archeologen. Maar als de vraag is, zal die ander pai schat te krijgen, alsof ze sataneyut en klaar om iets te doen omwille van de rijkdom. Sekteleden proberen Hashiku priesteres te doen herleven, zij hielp om het belangrijkste doel te bereiken - de macht te grijpen in de wereld. Afhankelijk van welke kant van de decoratieve, wachtend op een of de ander lot. Na elke kant hun aspiraties als sterke en zwakke punten. Bovendien, door het selecteren van de zijde worden gedefinieerd die tot de klasse. Laten we inventariseren alle mogelijke klassen. Voor plunderingen deze shooter, Rowdy en wetenschapper, en voor Cultist - Assassin, Swashbuckler en Priest.

Peace De Mummy Online gevuld met vreselijke wezens. En vroeg of laat zullen ze verschijnen voor je. Om tegemoet te komen aan deze gruwelijke wezens niet een onaangename verrassing te worden, probeer altijd voorbereid!

Meld je nu aan, en in plaats van te vervelen op uw gemak, een duik in de atmosfeer van de onvergetelijke avonturen. Kies de juiste stijl van spelen - alleen of met vrienden - en tonen zich in al zijn glorie! Het maakt niet uit of je de graven zal plunderen of te heersen over de duistere krachten van de oudheid, zal de gameplay even leuk zijn! Edward Morgan met zijn gekke ideeën om de gemummificeerde resten van een krachtige oude Egyptische priesteres herleven nodigt u langs! Net begonnen met de gameplay, zal je de gevolgen van de invasie van de Amarna graf te leren. Stel je hebt moeite niet stoppen! Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more