Bladwijzers

The Secret World

Alternatieve namen: The Secret World

The Secret World spel, dat is zeker de aandacht van degenen die zijn dol op mystiek trekken. Misschien dat sommige willen al heel lang in onze echte wereld, zoals in het spel The Secret World online mystieke wezens bestaan.

TSW spel zit vol met geheime mystieke mythe, vol magie.

The Secret World registratie vertegenwoordigd een beetje ongewoon. Moet een paar extra stappen te maken voordat u uw eigen account aan te maken. En ja, dan heb je nodig:

1. Log in om het spel.

2. Druk aan het einde van de home page link menu « Gemeenschap » .

3. Klik dan op « Game » .

4. In het rechter gedeelte van de pagina vindt u een venster met het inschrijfformulier hebben. Vul alle items in staan.

5. Vul uw naam in en het e-mailadres.

6. Klik vervolgens op de knop « Abonneren ». Wanneer u op deze knop drukt, zal het automatisch eens zijn met het beleid van de site. Deze bepalingen worden gepresenteerd op de site.

Play The Secret World, je kunt, als je de rekenkracht niet minder dan hieronder beschreven:

DVD-Rom - 8X

OS - Windows XP of Vista, en Windows 7

Videokaart - nVidia 8800 serie 512 VRAM

Processor - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo

DirektX - Direct X 9. 0c

Geheugen - 2-3 GB

Vaste schijf - 30 GB.

In The Secret World vindt u de volgende fracties spelen:

1. Tempeliers. Ze behoren tot de categorie van het goede: ze hebben de neiging om spirituele ontwikkeling, waarin zij zich manifesteren als strijders tegen het kwaad. Hun kracht ligt in hun echte geloof in goedheid en rechtvaardigheid. Tempeliers is ontstaan ​​sinds de oprichting van Babel, en nu zijn ze bekend om heel Londen. Sommige van hun acties veroorzaakte grote verrassing voor velen, want deze jongens zijn echt wanhopig.

2. Illuminati. Ze zijn tegen de Tempeliers. Deze fractie is ambitieus en meedogenloos. Voor macht die ze bereid zijn te gaan tot het uiterste: chantage, smaad, en zelfs verraad. Illuminati beschouwen zichzelf als de grootste vijanden van de Tempeliers. In de zeventiende eeuw, Europa ze vertrokken. Vandaag de dag leven ze onder de grond in New York. Wanneer Tempeliers hun medewerkers zorgvuldig selecteren, de Illuminati is precies het tegenovergestelde. Voor hen, het belangrijkste is dat hun medewerkers delen hun principes.

3. Draken - het doel van hun acties zijn nog niet bepaald. Ze zijn ergens in het midden tussen de Tempeliers en de Illuminati. Ze volgen de leer van Sun Tzu, die wordt beschreven in de "Art of War." Hun waardigheid is geduld - maar ook zij hebben een verscheidenheid van negatieve eigenschappen. Ze zijn gevestigd in Seoul.

The Secret World online niet de aanwezigheid van niveaus en klassen in het spel impliceert.

The Secret World - deze mysterieuze wereld die rondom wenkt. Elke zo gek willen weten wat tussen mensen en mystiek, is het waar of is het nog steeds een legende?

Misschien als je The Secret World speelt, zul je iets zien en voordat je deuren openen die anderen niet zien. Dompel jezelf onder in deze grenzeloze ruimte geheimen en mysteries van het spel The Secret World online. Onderwerpt deze prachtige wereld!

 

The Secret World online registratie