Bladwijzers

The Settlers Online - Kolonisten

Alternatieve namen: Settlers, The Settlers, setlers, Settlers

TheSettlers online spel is een vervolg op de wereld in de militair-economische strategie theSettlers (Settlers) eind 1993 te veroveren, waardoor veel gamers die tijd niet vullen 's nachts. En nu, dankzij Ubisoft ontwikkelaars, krijgen we de kans om een ​​browser-versie van het spel zelf uit te proberen. Maar voordat dat, laten we zien wat de ontwikkelaars naar voren eisen aan TheSettlers spelen zetten. Minimale systeemeisen kunnen zelfs spelen op de computer op kantoor configuratie:

·                    Besturingssysteem Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III-processor 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    64 MB videokaart

·                    Flash-playerposledney versie

· Internetverbinding

·                    Doet

Zoals we zien in de systeemvereisten, is er niets bovennatuurlijks, zodat we veilig kunnen nemen om een ​​account te registreren. Doe mee met het spel TheSettlers geen speciale vaardigheden nodig u. Op de hoofdpagina van de officiële website wordt u gevraagd voor de standaard gegevens

·                     e-mail

·                     wachtwoord en de bevestiging

·                     de naam waarmee u weet het systeem Uplay

·                     geboortedatum

Ook moeten leren en accepteren de gebruiker, de gebruikersovereenkomst en privacybeleid. Klik vervolgens op de grote blauwe knop "Create Account" en TheSettlers online registratie je al hebt. By the way, als je al ingelogd bent Uplay, dan registratie TheSettlers u niet nodig: u voert het spel onder hun gegevens. Zoals je al kon zien uit de beschrijving van de eisen, het spel is gemaakt in flash, en zal spelen in de browser, en je hoeft niet te downloaden en te installeren op uw computer, extra software toepassingen.

Wanneer u begint met het spel TheSettlers online te spelen, krijgt u een stuk land, bouwde een stadhuis, een bepaalde hoeveelheid grondstoffen en werkloze kolonisten. En dus heb je niet alleen te maken, slimme kunstmatige intelligentie TheSettlersonline snel brengen u op snelheid. Hij zal laten zien en vertellen wat wat is, en door het volgen zijn instructies, zal je experience points ontvangen en zal overgaan naar het tweede niveau van het spel.

Omdat het spel online TheSettlers vertegenwoordigd in het genre van de militair-economische strategie, het eerste wat je moet om de economie te ontwikkelen. De belangrijkste productie-keten bestaat uit drie fasen: extract nuttige middelen zijn gemaakt van hen de producten en het gebruik van het feit dat we hebben gecreëerd.

Door mijnbouw TheSettlers omvatten hulpbronnen zoals:

·                     boom

·                     Ore

·                     water

·                     vlees

·                     vis

·                     vogel

Verwerking van producten zijn:

·                     meel

·                     Staal

·                     ijzer

·                     gold

·                     worst

En als een eindproduct zijn:

·                     Wapen

·                     armor en andere apparaten ontworpen om het leven gemakkelijker maken voor kolonisten maken

Opgemerkt dient te worden dat om het spel online TheSettlers spelen moet je denken door elke stap van tevoren uitrekenen wat middelen die u morgen nodig hebt om uw onderwerpen hoeven niet te verhongeren en ze werkten allemaal. In het algemeen, alles is eenvoudig: om grondstoffen - haar reserves moeten voortdurend worden aangevuld, en hetzelfde met de industrie: er zal de optimale hoeveelheid middelen die nodig zijn voor de productie te berekenen. Hoe hoger het niveau dat u zal worden in het spel, hoe meer gebouwen je beschikbaar zal zijn.

Vergeet niet dat als je het spel online TheSettlers spelen, behalve vreedzame economische activiteiten die je zal moeten ontwikkelen en militaire macht. Immers, wanneer je moet nieuwe landen voor de uitbreiding van de nederzettingen te veroveren of om hun bezittingen te beschermen zonder strijders niet kan doen. Op het eerste online spel TheSettlers toestaan ​​om slechts twee soorten soldaten te huren: boogschutters en rekruten. Na verloop van tijd, de lijst met beschikbare soldaten gestegen tot negen. Iedere soldaat wordt best gebruikt op de meest geschikte plaats voor hem, vanwege de manier waarop de troepen zal afhangen geplaatst uw leger winnen. Gevechten in het spel zijn zonder uw directe betrokkenheid, en met de voortgang van de strijd die je kunt lezen in het rapport. Troepen tijdens de slag om de beurt, om zo te voorkomen dat verliezen kunnen geen van de partijen. In het spel kun je lid worden van een gilde, of maak je eigen en je vrienden uitnodigen om samen te spelen na alles beter.

Wanneer u in theSettlers spelen, moet je je hoofd te draaien en denken ontwikkelingsstrategie, middelen toe te wijzen, de tactiek van aanval en verdediging te analyseren.

 

The Settlers Online - Game Settlers Online