Bladwijzers

The War Z

Alternatieve namen: The War Z, Z Oorlog, Oorlog W

Game W ar Z is nog steeds de dark horse, en dat is eigenlijk alles wat er is tot nu toe zei op de officiële game forum. Ondanks alle verklaringen, vele uiterst sceptisch De War Z is een gratis spel onbekende studio die nauwkeurig aangekondigd het spel op het hoogtepunt van de populariteit van de mode op het spel met een zeer vergelijkbare naam Dag Z. Maar, zoals later bleek, met uitzondering van een gelijkaardige naam, een wandelende dode van onverminderde strijd om te overleven, het spel Zombimaniya heeft een aantal onderscheidende kenmerken van de Dag Z.

Voor het spelen van W ar Z, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB.

U kunt in de game registreren W ar Z is gratis, het maakt niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, kiest u de optie "Registreren";

2. Voer uw gebruikersnaam,

3. Vul een geldig e-mail;

4. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

5. Selecteer "aanmelden" en De War Z registratie is voorbij.

War Z online zal je gooien in een grote wrede wereld vol met spelers en zombies. Terwijl War Z Online mist een eigen identiteit, een duidelijke visie van wat zij kan bieden als een genre, verantwoordelijke aanpak van microtransacties of het goede verloop van hun ideeën. Bijvoorbeeld, online game War Z claimt dat de kaart is 100 km ², maar je zal regelmatig verschijnen op dezelfde plaats, onder andere overlevenden.

Grote nadeel spel W ar Z is het ontbreken van voice communicatie. Zelfs meer dan concurrerende shooters, multiplayer games, soort survival War Z Online rekenen op een geïntegreerde spraak en geymleya interessante, willekeurig ervaring tussen anonieme vreemden vergemakkelijken. Dit is een belangrijk sociaal hulpmiddel, als degene die kan bezweren de spanning, wanneer u en een andere overlevende te staan ​​in een schuur op een verlaten post, in het bos, etc.

Sommige geluidskaarten in War Z aanwezig is online, maar op hetzelfde moment, de nabijheid chat-tekst maakt u de kant te trekken naar de muis, waardoor je weerloos. Het is onvergeeflijk dat Hammerpoint War Z is bereid om online te verkopen in deze staat. UI element dat een wereldwijde ding geeft als een clan, en de nabijheid van de tekst is ongemakkelijk om in De War Z spelen.

Wish audio zonden War Z online dus bederven het spel. Bijvoorbeeld, wanneer het virus binnendringt de zombies maar hun infanterie, andere wezens geheel onhoorbaar bij het verplaatsen. In de meeste gevallen, spelers War Z online luidruchtige stappen doen ze op onverklaarbare wijze stil kruipen door de modder, dik gras, stedelijke open ruimten, en de stoep, behalve sprint (en zelfs dan de muziek rustig).

Niet in staat om de zombies of de bewegingen van de spelers te horen, De Z War is een gratis spel maakt de detectie van bedreigingen frustrerend moeilijk en iedere mogelijkheid van luisteren, zoals een Counter-Strike.

Geen geluidsbronnen War Z Online is het moeilijk om de onheilspellende slag van de kerkklok, en gezoem van de vliegtuigen, die gestaag groeien in het veld horen. Deze problemen met geluid en omgevingsgeluid je om de paar minuten in het spel War Z online en nee, ze kunnen niet worden afgewezen of uitgeschakeld. Waarom beroep doen op een dergelijke nep stimulatie? De dreiging te worden gedood (bij Hardcore-modus) of de tijd (op een normaal niveau) en het verlies van je spullen in beide smoorspoelen zijn een natuurlijke angst. In ieder geval, het opnemen van deze vreemde effecten in War Z Online volledig verraadt weinig vertrouwen in het vermogen van het spel om je bang te maken.

 

The War Z Online registratie