Bladwijzers

Het Westen

Alternatieve namen: Wild West

Wild West online - een spannend spel dat ons meeneemt in de kolonisatie van Noord-Amerika. Dit is een geweldige browser-life simulatie van de cowboy. Online spel The West is absoluut verdiend de titel van "beste browser game van 2011."

Doe mee met het spel The West is zeer eenvoudig en vraagt ​​niet veel inspanning. Om dit te doen, klik op Deelnemen aan het Wilde Westen. Dan moet je een speler, een wachtwoord en uw e-mail adres te kiezen. Totale inschrijving in het spel Wilde Westen zal je niet meer dan een of twee minuten duren. In Het Westen online spel is er ongeveer een dozijn servers. Ze verschillen alleen in het aantal spelers. Dit kan veilig een van hen kiezen en beginnen om het spel online te spelen The West. Geweldig spel Wild West-registratie, die u zal toestaan ​​om de meest opwindende periode in de Amerikaanse geschiedenis te proeven.

Wat zou het Wilde Westen niet nodig om een ​​bijzonder krachtige computer of hoge snelheid verbinding te spelen. Nog steeds in het spel een stuk van visuele beelden die kunnen worden gedownload voor een lange tijd als je een trage internetverbinding.

Wild West online spel waarin je een geweldig systeem van het voeren van een duel dat je niet alleen bevoegde distributie van hun vaardigheden, maar ook de nauwkeurigheid en respons vereist gecreëerd. Duels volledig laten proeven van het Wilde Westen. Het spel kan variëren, als je verschillende taken nemen in de salon. Doet hen, zal je ervaring en beloningen die nodig zijn voor het leren van nieuwe vaardigheden verwerven.

Ontmoet bekend als "dress voor succes" online spel Wild West uw aandacht over een dozijn verschillende kledingstukken en wapens, het succesvol combineren van de twee, kunt u een zeer sterk karakter te creëren.

Wild West online spel tot level 10 te bereiken ontwikkeling opent de vier mogelijke uitkomsten, die corresponderen met de vier soorten tekens. Je moet heel zorgvuldig kiezen, want om van gedachten verandert is niet meer mogelijk.

Adventurer - grote stijl voor degenen die niet stil kan zitten, die is altijd bereid om avontuur en eenvoudig beginnen met een nieuwe weg, en kan gemakkelijk worden geëvalueerd voor een nieuwe baan. En die begonnen om het spel online te spelen Wilde Westen om de glorie van leuke en ondeugende vent verdient.

Duelist - soort ontwikkelingen die vechtlust en enthousiasme die na een goede vechtpartij komt graag. Dit type zal interessant zijn om degenen die besloten om het spel online te spelen Wilde Westen, omdat hij houdt om te schieten.

Workaholic - keuze kalm, geduldig spelers die meer geschikt zijn voor eerlijk werk en niet stoffige weg, risico duels en militaire exercitie. Goede stijl voor vreedzame spelers die spelen voor het Wilde Westen is niet alleen eeuwige strijd en schieten, het is hard werken.

Soldier - het vierde type van ontwikkeling voor de echte krijgers, klaar om te serveren en in staat om verschillende soorten wapens om te gaan.

Chef, medicijnman, smid en zadelmaker:

De volgende stap is de ontwikkeling van een keuze uit een van de vier mogelijke beroepen zijn. Elk van hen heeft zijn voordelen en nadelen. Ook hier is het belangrijk om geen fout te maken, want helaas het Wilde Westen - een harde plek en verander het beroep niet meer mogelijk zijn.

Travel - een belangrijk onderdeel van het spel, kunt u schakelen tussen de verschillende steden van het Wilde Westen. In elke stad zijn er ongeveer een dozijn verschillende gebouwen, waar je de baan kunt krijgen, het werk doen, verfrissen en te ontspannen munitie. De meest interessante gebouw is ongetwijfeld de kerk, omdat de regels van het spel ernstig verboden om te praten over wat er gaande is in dit gebouw. Meer informatie over dit kan alleen jezelf te bezoeken van een kerkdienst.

U kunt ook vestigen in een van de steden en hem helpen te ontwikkelen, initiëren en deelnemen aan de bouw van gebouwen, forten om de stad te beschermen tegen aanvallen en word een levende legende.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more