Bladwijzers

De wilde acht

Alternatieve namen: Wilde Yate

De Wild Eight-game: probeer te overleven.

Als u denkt dat u in de problemen zit, bent u nooit in een vliegtuig gevallen in het midden van de bossen van Alaska. De Wild Eight-game wordt vertaald als "Wild Eight". Dat is hoeveel mensen de crash van een vliegtuig hebben overleefd en het zou het toppunt van universele onrechtvaardigheid zijn om om andere redenen niet langer op aarde te sterven. Het vertelt het verhaal van mensen die blijven vechten voor hun leven.

Acht punten Survival Simulator-ontwikkelaar en uitgever HypeTrain Digital. Sommige spelers zijn er al in geslaagd om The Wild Eight te spelen in het voorjaar van 2016, toen het werd gepubliceerd zonder coöperatieve modus, maar alleen om de belangrijkste gamefuncties en grafische afbeeldingen te tonen. Het werk aan het speelgoed gaat door en de auteurs dragen voortdurend nieuwe functies, locaties en parameters bij van de personages zelf. Het idee kreeg een positief antwoord van fans van het genre, die het al hadden getest.

Wat is er gebeurd?

Het is onmogelijk je voor te stellen hoe mensen zich voelen in een dalend vlak, en de naderende doemdenken beseffen. En het is net zo moeilijk om het moment te begrijpen waarop ze beseffen dat ze op wonderbaarlijke wijze intact bleven. Maar vreugde gaat snel voorbij als je alleen maar een met sneeuw bedekt bos ziet, je hoort de wolven huilen. Vanaf dit moment begint een nieuwe fase in de strijd van de mens om te bestaan. Om de overlevende groep thuis te helpen, moet je The Wild Eight downloaden en in zijn samenstelling beginnen te handelen in overeenstemming met de omstandigheden.

 • Bekijk grondgebied
 • Bouw een Home
 • Ontvang food
 • Zorg voor elkaar
 • Solve Conflicts
 • Voor roofdieren
 • af
 • Geef de quests

Het is duidelijk dat alles op de zenuwen werkt, en periodiek zijn er interne conflicten. We kunnen niet toestaan ​​dat ze oplaaien, want strijd zal de situatie alleen maar verergeren. Doe alles om het conflict te doven, zoek een uitweg uit een gevaarlijke situatie.

Je moet het gebied verkennen en veel ontdekkingen doen. Er zal bijvoorbeeld een geheim laboratorium worden gevonden en we moeten uitzoeken wat er in het laboratorium gebeurde. Je vindt onder andere verlaten bunkers en ongewone items, die ook veel vragen oproepen. Je zult achtervolgd worden door vreselijke geheimen, wilde beesten en mystieke wezens, wat de taak van redding enorm bemoeilijkt. Als je The Wild Eight blijft spelen, moet je voor veel dingen zorgen en daarom is de teamgeest erg belangrijk. Je kunt in een enkel bedrijf spelen, maar het is waarschijnlijker dat je het overleeft door de teamversie van het spel te kiezen.

Ontwikkel vaardigheden.

Elke serieuze game omvat de ontwikkeling van objecten en personages. iPlayer De Wild Eight in dit opzicht is ook geen uitzondering. In het begin zijn uw mensen zwak, maar u moet proberen om hun kwaliteiten van een jager, timmerman, tracker en andere kenmerken snel te verbeteren. Elk lid van de groep heeft een schaal van leven, zodat je kunt zien hoe goed hij zich voelt. Op elk moment kan het beginnen te verminderen, omdat je om verschillende redenen dood kunt gaan:

 • Van honger
 • Holod
 • Infections
 • V voed de wolf

Schuilplaatsen bouwen waarin je kunt ontspannen na de weg. Zorg ervoor dat je 's nachts een voorraad brandhout hebt. Als je geen vuur hebt, ben je weerloos voor nachtroofdieren en moet je voedsel rauw eten. Dit zal leiden tot ziekten van de maag en, zonder te sterven aan de honger, sterft u door voedselvergiftiging. Het is echter nog steeds mogelijk om een ​​apotheek met de benodigde medicijnen te hebben. Maar zelfs na het sterven, is er hoop om te stijgen, als je vrienden een defibrillator hebben die niet gemakkelijk te vinden is.

Je moet nieuwe vaardigheden leren en als je niet wist hoe je een auto moest besturen, moet je het beheersen voor het algemeen welzijn. Vergeet niet dat elke actie doorslaggevend kan zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more