Bladwijzers

Dief

Alternatieve namen: Dief

Game Thief is een multi-platform computerspel, die werd opgericht in het genre van de stealth actie. Typ in het spel vindt plaats in de eerste persoon. Dit deel zal worden beschouwd is de vierde in een reeks van projecten in dit universum. De ontwikkelaar is het bedrijf Eidos Montreal. Opgemerkt moet worden dat dit project officieel werd aangekondigd in 2009, hoewel geboren pas onlangs.

Om het spel te starten, gewoon downloaden van de dief, en vervolgens te installeren op uw computer. De plot is het verhaal van een professionele dief Garrett, die zich bezighoudt met reliëf en portemonnees kisten rijke wereld. Het belangrijkste idee in het spel is geheime missies die door alle vooraf vastgestelde vaardigheden. Als je Thief video kijken, kunnen we zien dat het geweld wordt gezien als een extreme maatregel impact.

Tijdens het spelen van de hoofdpersoon is voortdurend uitgenodigd om een ​​keuze te maken. Op elk niveau, Garrett moet kiezen tussen de mogelijke manieren en benaderingen. Ook in alle versies, niet alleen in Dief pct, de held kan de kenmerken van de wereld gebruiken. Een andere toevoeging is de mogelijkheid te beroven karakters. Maar als iemand de dief zou merken, zal hij ernstig in gevaar. Hoe komen van al de "onaangename" situaties, opnieuw beslissen, zou een gamer zichzelf te zijn.

Opgemerkt moet worden dat de kunstmatige intelligentie computer tekens kent ontwerp op alle niveaus. In verband met deze dief zal spelen heel moeilijk, omdat de algoritmen computer gedrag zal variëren van niveau naar niveau.

Het spel is een spectaculaire actie, waarin het personage zal moeten voortdurend waden in verschillende gesloten deuren of ramen. Sinds Garrett professionele dief, hij heeft zeker een set van cracker. Tijdens het spel, zou hij dingen stelen en verschillende waarden van de zakken, koffers en deuren gesloten verschillende rijke mensen.

Systeemvereisten Thief is gemiddeld, en er is geen noodzaak om hun gaming-apparaat te verbeteren om de nieuwste configuratie. Een van de dief belangrijkste wapens is uien, die het karakter zal zijn in het bezit van diverse pijlen, zoals brand-, water-, of vechten. Daarnaast heeft de dief heeft zelfs arsenaal en lawaai pijlen. De aanwezigheid van zoveel verschillende wapens biedt verschillende manieren door de levels, met behulp van afleidingsmanoeuvres.

Ik voeg eraan toe dat het mogelijk is om Thief downloaden op Android, dat is ook een grote plus game. Alle actie speelt zich af in de fictieve wereld van het Victoriaanse tijdperk, onder de directe invloed van steampunk cultuur. Start het spel blijkt dat de hoofdpersoon was afwezig in zijn woonplaats voor een lange tijd en nu in zijn vaderland geregeerd door een tiran. Tot overmaat van ramp, een verschrikkelijke plaag te maken. Uit dit alles, vreemd genoeg, de hoofdpersoon gaat "knijpen" in haar eigen voordeel. Nieuwe constant zullen gamers houden op hun tenen en niet laten gaan tot het einde.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more