Bladwijzers

Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters

Alternatieve namen: Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2. 8 GHz

RAM: 1 GB

Videokaart: GeForce 6200/Radeon 9500 Pro

Schijfruimte: 6 GB

Tiger Woods PGA TOUR 12 - een populaire sport golfsimulator, een persoon waarvan de titel werd een van de grootste golfers van onze tijd is geworden in de afgelopen jaren, de verpersoonlijking van de sport. Opgemerkt zij dat de eigenaren van personal computers al vervelen deze simulator, omdat het bedrijf is de ontwikkelaar van producten die in deze reeks voor consoleplatforms vier jaar. Tiger Woods PGA TOUR golf grote weer terug naar de computer platform.

Twee in een

Op het eerste, vluchtig onderzoek van Tiger Woods '12 was het geesteskind van een bepaalde gemiddelde, combineert populaire online project met dezelfde naam, die werd toegevoegd aan een single mode van loopbaanontwikkeling en singles wedstrijden. Elke koper van de spel-cd Tiger Woods PGA TOUR 12 automatisch abonnement van zes maanden krijgen om deel te nemen in de multiplayer gevechten en complete single-mode, waarin verschillende spelmodi bevat. Tiger Woods, het spel zijn naam weerspiegelt de burgerlijke elite en dure sport. Ernstige economische model, dat twee soorten valuta heeft. Eerste - gaming dollars verdiend in single-en multiplayer gevechten slechts een kolossale schaal. Een probleem is dat om iets nuttigs voor online gevechten te kopen voor hen moeilijk zal zijn en ze hebben gewicht slechts in enkele toernooien. Om de kans op het winnen van de concurrentie in de multiplayer u andere munteenheden, speciale bril die je kan verdienen in het spel alleen op belangrijke feestdagen, maar je kan heel gemakkelijk worden gekocht met echt geld te verhogen. Deze munt zal de mainstream geworden voor iedereen om te concurreren op voet van gelijkheid met alle stamgasten multiplayer servers en online toernooien. Wanneer u voor het eerst de premie winkel spel bezoekt, zult u beseffen dat zelfs in een virtuele vorm van de sport is niet goedkoop.

Gameplay

Bureau van de speler in Tiger Woods 12, en meer in het bijzonder de effecten daarvan is verdeeld in twee systemen. Het eerste systeem slaat Tiger Woods PGA TOUR, trehklikovy schommel. De uitvoering ervan gebeurt al een klassieke manier, waar we zullen moeten een slider vangen op een schaal rond de zijkant van het scherm geworden. Zal twee keer vangen, eerst kiezen we de kracht van de impact, de nauwkeurigheid van de richting van de tweede vóór geselecteerd. Virtuele golf professionals hebben een andere optie stakingen wanneer alle stuurknuppel zal worden overgebracht naar uw muis. Uw virtuele protege zal alle acties voor uw muis te herhalen op en neer beweging zal betekenen swing en punch, en een verschuiving naar verantwoordelijk voor de juistheid van de impact zal zijn.

Volledige Zen

Tiger Woods, spelen met zijn naam heeft veel te maken met het echte spel van golf, behalve voor DC, toen de alomtegenwoordige media, de aanwezigheid van het publiek en de druk van de vijand krijgt de titel een serieuze uitdaging, zelfs voor een ervaren speler. Maar hier is het gewoon niet je elk schot je alleen door te brengen, die zal zich concentreren op het spel is niet zo interessant.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more