Bladwijzers

Titanfall

Alternatieve namen: TitanFoll Titan Fall, TitanFol

Titanfall spel is een computer sci-fi online spel dat de peilingen de vele gebruikers van de game wereld moet veroveren. Dit spel is een simulator van bont. Titanfall unieke spel zal worden uitgebracht in maart 2014.

In het spel Titanfall registratie is zeer eenvoudig. Om zich te registreren in het spel Titanfall U moet de volgende informatie bevatten:

1) uw e-mailadres.

2) een wachtwoord dat wordt gebruikt in dit spel.

Spel Titanfall wordt u op de zijkant van een van de facties

1) Piloten - ze hebben verschillende vaardigheden. Het belangrijkste ding voor piloten - vecht om certificering te halen. Piloten vechten vaardigheden alleen afhangen van je.

2) Titans - zij betrokken zijn bij het transport van goederen en reparatie ruimteschepen. Ze worden ook gebruikt in de zoek-en reddingsoperaties.

In het browser spel stap jij Titanfall spelen in de wereld, die heet Frontier.

Hier vindt u eindeloze mogelijkheden te vinden, als je de nodige regels uit te voeren.

In Titanfall online is er een speciale eenheid, de militie. Deze militie is de strijdkrachten van de grens. In de Militie je ontmoet

1. Settlers - Frontier ingezetenen.

2. Criminelen - ze zijn niets te maken over eventuele bedreigingen, ze je best oppassen.

3. Piraten - sluw en ingenieuze criminelen.

4. Mercenaries - uitvoeren missie urgent belang.

Alle Militie verdeeld in speciale teams. Zij zijn toegewezen aan een sector. In principe hebben alle teams niet afwijken van de gebruikelijke piraat teams, maar ze hebben altijd met hen de meest essentiële middelen die hen ongelooflijk ambitieus te maken.

Tegenstanders van de Militie is IMC (De Interstellar Manufacturing Corporation) . In feite is de belangrijkste missie Militie beschouwd confrontatie IMC. Echter, niet alle deelnemers Militie denk het wel.

Hammond Engineering - dit is de eerste naam van het IMC. Hoewel het een klein bedrijf dat voortdurend bezig met winning van natuurlijke hulpbronnen. Hun kennis wordt steeds meer de hele tijd en zijn begonnen met een groot inkomen te brengen. Door de enorme formaties is de organisatie uitgegroeid tot een groot bedrijf.

Hun groei van fysiek kapitaal om te groeien in hun hebzucht, met als gevolg dat bepaalde taken konden ze harde macht te gebruiken.

Als je een echte fan van online games Titanfall, dan kunt u editie van Titanfall de collector's kopen. Beperkt aantal publicaties.

Bestel een pre-game client voor uw platform vergoeding voor 1199 roebel.

Dompel jezelf onder in de spelwereld Titanfall gratis, samen met je vrienden. Beoordeel de schepping van de wereld van de makers van computerspel Call of Duty.

Kies een kant, waarvoor u klaar om te vechten, wat er ook gebeurt. Wees een van de eerste gamers spelwereld Titanfall.

Laat zien dat je een echte speler en klaar voor een aantal ernstige gevechten en deze overwinningen! Veel geluk voor u in deze ongelooflijke en onvergetelijke online spel!

 

Titanfall