Bladwijzers

Technomages

Alternatieve namen: Technomages

Technomages online - is een gratis MMORPG die u zullen helpen u een duik in de wereld van de fantasie.

Online spel technomages maakt de volgende computer eisen

• Besturingssysteem Windows XP/Vista/7 of Linux

• high-speed internetverbinding,

• Processor: Pentium 4 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 +

• RAM 1GB RAM

• Ten minste 1 GB vrije ruimte op de harde schijf.

Om het spel online technomages nodig om de game client downloaden - ongeveer 300 mb. Klanten zijn verschillende - voor Windows en Linux, naast elke klant op de site van de game inclusief een gedetailleerde beschrijving van de installatie en updates.

Registreer technomages spel begint met het feit dat voor je uitgebreide boek, waarin je even praten over de kenmerken van elk van de twee races en maak je de race en het geslacht van het personage kiezen ontvouwen. Dan technomages online registratie wordt u gevraagd om in te voeren

• karakter naam

• Wachtwoord

• Adres uw e-mail box

• Selecteer een geheime vraag

• het antwoord op de geheime vraag schrijven

• Vul de code

Daarnaast zal je nodig hebt om te lezen en accepteren de gebruikersovereenkomst en de regels van het spel. Registreer technomages voltooid en u kunt beginnen met spelen.

Technomages online game dompelt je onder in de wereld van Elinor, waar sprake is van een harde confrontatie van mensen en kabouters

• Gnomes - meer vatbaar zijn voor technologie en de verschillende mechanismen. Hun objecten en artefacten veroorzaken enorme schade aan mensen. In staat om self-healing

• mensen - het is magiërs. Zij bezitten een verscheidenheid van aanval en verdediging spreuken en magie healing

Technomages online spel biedt gebruikers een interessante battle systeem. Om te staken of te verdedigen tegen vijandelijke aanvallen, dan moet je een aantal ballen van dezelfde kleur te verzamelen. Hoe meer ballen in dezelfde rij, hoe sterker de kick. Wanneer u begint met het spel online technomages spelen, passeert u een speciale training die je zal besteden aan de subtiliteiten van gevechten. U moet echter rekening mee dat de tactiek zal werken aan een enkele vijand, kan niet werken voor een ander, dus tijdens elk gevecht moet je een nieuwe strategie voor de bestrijding te ontwikkelen.

Daarnaast kunt u meerdere recepten, elixers en speciale gebieden die een belangrijke invloed op het verloop van de strijd kan hebben hebben, indien zij van toepassing zijn in de tijd.

Voor overwinningen in de strijd, quests, en andere roemrijke daden van je karakter wordt toegekend medailles. Deze medailles hebben een aanzienlijke invloed op de parameters van het karakter en het verloop van de strijd. In het bijzonder zij invloed op uw initiatief, verhogen de kritische staking kans, stun, woede, geef extra spreuken.

In bijzondere gebieden die onder aanval, kun je vechten met een speler, maar als je niveau verschil van meer dan twee eenheden, de ervaring voor de overwinning in de strijd die je krijgt. U kunt ook vechten op een speciale arena.

Experience, die de groei van het niveau van je personage beïnvloedt, kunt u ook krijgen door te vechten met talrijke en diverse monsters. Voor de overwinning op elk monster krijg je trofeeën - rollen of unieke dingen. Gewoon een uniek wapen dat je kunt krijgen door te vechten met andere spelers.

Na elk gevecht moet je zijn apparatuur te repareren, omdat het kan breken en voor altijd verdwijnen.

Speel technomages erg interessant, want vanaf het vijfde niveau van karakter ontwikkeling, beschikbaar word je vier beroepen:

• taynopisets

• juwelier

• smith

• Alchemist

Het bereiken van de hoogten in zijn vak, zult u in staat om u te verkopen unieke producten te creëren.

Vrede in het spel is zeer kleurrijk en aangelegd, zal u veel interessante quests vinden - Vacatures waarvoor u trofeeën en beloningen te ontvangen.

In technomages spelen - het tijdig zag, deelnemen aan een van de vele clans en vind er echte vrienden.

Game technomages maken van elke echte goochelaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more