Bladwijzers

Tom Clancy Ghost Recon

Alternatieve namen: Tom Clancy Ghost Recon

Twee jaar geleden, Tom Clancy's Ghost Recon spel werd getoond op een tentoonstelling in 2010, is de reactie gedempt. In tegenstelling tot de pompeuze demo, doordachte en strategische franchise was heel interessant. Tom Clancy's spel heeft alle kenmerken van een geweldig spel met een prachtig tempo, interessante quests.

Voordat je Tom Clancy's Ghost Recon spelen, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten: CPU-frequentie - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB.

Tom Clancy's Ghost Recon registratie neemt niet veel tijd in beslag nemen en zal niet leiden tot problemen

1. Op de pagina, selecteert u het item "repertorium";

2. Vul uw e-mail;

3. Voer het wachtwoord;

4. Selecteer «Login».

Tom Clancy's spel maakt je denkt strategisch, plan uw acties van tevoren en gebruiken wapens voortdurend. Vaak is de beste optie is om de vijanden een voor een te vernietigen, zorgvuldig overwegen van uw volgende doel is om de dood van je personage en het alarm niet verhogen voorkomen. En soms de beste route naar Tom Clancy's Ghost Recon Online niet uitgaat en vermoorden iedereen in de weg, en in stilte naar uw doelgroep, zodat de tegenstander niet begrijpen waar je bent. Adaptive camouflage Tom Clancy's Ghost Recon Online maakt ghost mengen met anderen en sluip voorbij zonder detectie. Er is ook een sensor granaten om vijanden te selecteren, zal je ook helpen sniper rifles, luchtaanvallen. Tom Clancy's spel heeft coole gadgets die je het gevoel op een hoogte, mits correct gebruikt, maar niet zo krachtig als de overgrote meerderheid, om je onoverwinnelijk maken. U vindt Tom Clancy's Ghost Recon spel te zijn en interessante systeem van etikettering dat is echt revolutionair. Het is een verbeterde versie van de noten in plaats van te moeten gaan naar een bepaalde positie, moet je de vijand te markeren - of meer vijanden, een maximum van vier. Dit wezen een bevel voor een team-mate te richten op dit doel, en ze zullen er alles aan doen om het behoud van de vijand in zicht zorgen. Tagged vijanden kan worden geannuleerd als de tijd in het spel Tom Clancy's, en het feit dat je in staat om onmiddellijk af te schaffen vier tegenstanders tegelijk zijn, geeft een gevoel van tevredenheid. Soms igraTom Clancy's ziet er geweldig uit. Uiteraard veel tijd werd besteed aan het verbeteren van het imago van een spook of op het slagveld of de missie. Maar er zijn ook momenten van Tom Clancy's Ghost Recon Online, wanneer het spel is niet helemaal afgewerkte look. Sommige achtergronden ontbreken gegevens, texturen voor een uitstekend zicht op het spel. Spel Tom Clancy's - dat is 10 uur per campagne. Wanneer u een team van 4 spelers, is het een ander verhaal, want de groep is verdeeld - twee in een helikopter en twee op de grond. De jongens in de lucht moet ondersteunen tijdens het spel Tom Clancy's, stelt het vuur totdat er hulp Marines, het gooien van granaten met een sensor om de inkomende dreiging te elimineren. Co-op als geheel is een uitstekende aanvulling op Tom Clancy's Ghost Recon Online. Ook toegevoegd aan het probleem van de overleving - weet u altijd dat uw rug wordt gedekt als je de kogel van een andere speler te nemen, maar in co-op, als je per ongeluk een doodsoorzaak bondgenoot geworden, is het game over. Er is ook een partijdige mode spel Tom Clancy's. Dit is echter niets meer dan een aangename afleiding, tenzij je wanhopig spelers die willen duizenden verschillende combinaties van wapens aan te bieden igraTom Clancy's te openen. Als u een doordachte person shooter die geest en tactieken beschikt, terwijl Dunn spel is voor jou!

 

Tom Clancy Ghost Recon Online registratie