Bladwijzers

Torchlight 2

Alternatieve namen: Torchlight 2

Game Torchlight 2 is een computerspel ontwikkeld in de stijl van Actie / RPG, die werd uitgebracht in 2012. Dit spel is een vervolg op het eerste deel van het spel.

Download Torchlight 2 U kunt bevrijden van de officiële website, maar u zult alleen een demo-versie van het spel beschikbaar zijn in dit geval. De volledige versie kunt u downloaden van games Torchlayt 2 voor $ 9,99.

Bekijk video over Torchlight 2 is wenselijk elke nieuwe speler die niet weet de fundamentele kenmerken van het spel. Deze video is gelegen op de site van het spel of youtube .

In spel Torchlight 2 zoals beschreven in dit verslag, zo goed als u kunt zien op de regels van het spel als een proef video.

Alleen in het spel Torchlight 2 klassen zijn onderverdeeld in 4 types:

1. Ingenieur (Engineer) - dit is de taaie vechter van dichtbij. In aanvulling op melee, kan hij zich aansluiten bij de strijd op lange afstand, maar dan is de melee zal worden voor hem gesloten. Deze klasse is gericht om de grootste hoeveelheid beschadiging.

2. Slechtvalk (Outlander) - een klasse van nomaden, die worden gebruikt in gevechten ranged wapens en magie van de zwakste. Ze kunnen spreuken die bedwingen, stun en vertragen de vijand te gebruiken. Sommige spreuken kan de aanval snelheid van de klas te verhogen.

3. Berserker (Berserker) - is een unieke klasse die het best tot uiting in de melee, maar het is zwakker dan uithoudingsvermogen Engineer. Het voordeel van deze klasse is een hoge kritische schade en hoge aanval snelheid. Gezondheid in Berserker klasse is vrij zwak, dus voor hem goed worden bewaakt. Het kan bondgenoten veroorzaken, en massale slopende spreuken die de prestaties van vijanden, te verminderen. Berserkers het meest lijkt op de klassieke Barbarians.

4. Mag Embera (Embermage) is een klasse varieerden, dat is vergelijkbaar met de klassieke wizards. Mages kunnen worden gebruikt om aanvallen op lange afstanden uit te voeren, maar op hetzelfde moment en vechten in melee. Sommige spreuken die ze kunnen veroorzaken allerlei schade, en maak verschillende soorten vallen. Magee Embera hebben de mogelijkheid om een ​​verrassingsaanval teleporteren, en de mogelijkheid om te ontsnappen aan het slagveld. Vlagen van massavernietigingswapens, maar desondanks zijn ze zeer zwak.

In het eerste deel van het spel was slechts 3 klasse.

In spel Torchlight II heeft niet alleen single-user mode, maar er is nog de mogelijkheid om de passes in de coöperatieve modus. Het maximum aantal personen in deze modus - zes. Te spelen in de coöperatieve modus die u nodig hebt om verbinding te maken met internet of gewoon een lokale verbinding.

Nochtans, is het vermeldenswaard dat het aantal spelers zal afhangen van het aantal tegenstanders: hoe meer spelers, hoe meer vijanden. Regels van het spel en zijn passage worden niet gewijzigd.

Torchlayt Game 2 van het eerste deel is veel verbeteringen en bereid veel verrassingen voor u. Installeren op uw computer en ga met vrienden of alleen op een spannende reis.

 

Torchlight 2