Bladwijzers

Kwelling

Alternatieve namen: Kwelling

Torment online - dit is een massively multiplayer online role-playing game in de stijl van de fantasie, waar sprake is van de unieke sfeer van de Middeleeuwen.

Torment online spel vereist geen installatie van de game client nodig, maar als je wilt kun je downloaden en installeren dat er extra kansen bieden voor een meer comfortabele game. Kwelling kunt spelen in elke populaire browser.

Aanvankelijk, de online game Torment, predlagagaet activationless kans om te spelen en beslis voor jezelf, waard registrtrovatsya en weer spelen of niet.

Als de test vond het spel, daarna op Volgende om verder te gaan, we ingewikkelde Registreer Torment hoeft niet: in het veld registratie, voer de naam van de toekomstige karakter, wachtwoord, e-mail, geboortedatum, kies geslacht, voert u de speciale code in het opgegeven gebied en volledige de hele procedure aanvaarding van de voorwaarden van de overeenkomst. Registratie op dit spel Torment klaar is, kun je het spel voort te zetten!

Dus we gemaakte karakter estosnovne parameters: Experience, Stats, Skills, Modifiers, non-combat opties, titel en Verslaving. Nu kijkje op al deze opties:

Experience - persrnazh het zal in gevechten te krijgen;

Artikel - bestrijdt een teken dat het verloop van de strijd beïnvloeden. Er zijn basic stats (Strength, levensvatbaarheid, Int), en het model artikel (Instinct, Composure, Celerity, Agility)

Vaardigheden - allemaal zijn ze onderverdeeld in groepen (bezit van wapens, Martial, Schild, Algemene Ontwikkeling, Mobiliteit, Medisch, opleiding, Magic)

Modificatoren - ze invloed hebben op speciale combat vaardigheden van het personage (Crit, ontwijken, Engagement, Reflectie), met uitzondering van modifiers, er antimodifikatory;

Non-combat parameters - kenmerken die geen direct effect hebben op de strijd (Valor, Karma, Level titel, clan, geboorteplaats, leeftijd en een paar meer)

Titel - het hangt af van de snelheid van karma karakter en moed;

Verslaving - Spelers die het vijfde niveau hebben bereikt is beschikbaar, een van de vier neigingen (Light, orde, chaos, duisternis).

Torment online game, waarin veel verschillende gebouwen die zijn gelegen in de stad Macondo heeft. Hier is een korte lijst van deze gebouwen: Shop drank Bank, Versie, Slag Citadel Ziekenhuis, Smid, Marktplaats, Stone War Coast.

In gebouwen in het spel veel verschillende locaties, maar het belangrijkste van alle locaties zijn - de plaats van uitvoering en de omgeving Five Points.

Torment online spel heeft een goed ontwikkeld systeem voor de handel. Er is Shop (waar u goederen kunt kopen of verkopen), Marktplaats (hier kunt u uw aanvraag voor de verkoop van goederen in te dienen), veilingen en bieden.

In dit spel zijn er vier soorten valuta. Deze: Thaler (belangrijkste valuta van het spel), Solid (kan je de "echte"), Kroon (analoge solidus, maar het verschil is dat ze niet kunnen worden overgedragen aan andere tekens) Nortmarki (ze krijgen voor quests en trok verwijzingen voltooien).

Om het spel online Torment effectief te kunnen vervullen in het arsenaal van het spel heeft een zeer grote selectie van items en wapens. Hier zijn enkele van de dingen in het spel: Armbanden, Armor, Dubina, Daggers, ringen, speren, zwaarden, schoenen, kettingen, handschoenen, riemen, ringen, bijlen, helmen, schilden, en meer, niet minder bruikbaar voor games.

Natuurlijk, net als bij veel andere spellen, zijn er wezens die je kunt temmen, en dat zal helpen in de strijd. Controle dieren in de strijd is niet nodig, het alleen zal beslissingen nemen op basis van de situatie, en de nodige bijstand te verlenen. Alle dieren hebben hun eigen kenmerken, die hun vermogen om het te bestrijden beïnvloeden: Life Armor, Schade en de strike zone. Het dier kan worden gekocht in winkels, op de Exchange, op de veiling of inschrijving.

Speel het spel online Torment zijn door vele verschillende quests, voor wier voltooiing zal worden gegeven bepaalde beloningen.

Het spel heeft een kans om deel te nemen een Clan en Guild, of om ze te maken.

Als tijdens het spel zullen er een aantal spel vragen, kunt u vragen om ondersteuning.

In deze review, de details moeten niet alle functies van dit spel, is er een hoop interessante features. Scheidt van het allemaal Torment online registratie. Dus, ik hoop om te spelen Torment zich niet te vervelen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more