Bladwijzers

Tormgard

Alternatieve namen: Tormgard

Online Tormgard - is een gratis browser-based spel, dat is vol avontuur. Er zijn wilde plaatsen, oude ruïnes en donkere kerkers, die zal nodig hebben om hun vijanden te overwinnen, nemen hun schatten! Soort spel wordt gepresenteerd in de vorm van een bepaald prentenboek, waarin de speler in staat om deze mysterieuze wereld te leren, die is gevuld met magie en sprookjesfiguren zal zijn. ...

Om te beginnen Tormgard te spelen, moeten we niet alleen een ingewikkeld Registreer Tormgard: je nodig hebt om uw login, wachtwoord en e-mail in te voeren in de registratie velden. Hier vprintsype gedaan met dit spel Tormgard Register, kunt u beginnen met het kiezen van svogo toekomst held. In eerste instantie moet u de vloer een van de vier races te selecteren en - Mens, Elf, Dwarf, half-orc. Vervolgens kies je je held toekomstige beroep. Laten we eens kijken naar deze beroepen. Dus:

Man - waarover zij dergelijke beroepen als Barbarian, Priest, Warrior, Knight, Ranger en Dodger.

Elf - beschikbaar om het zoals beroepen als Warrior, Priest, Ranger en Dodger.

Dwarf - beschikbaar om het zoals beroepen als Priester en Warrior.

Half-orc - beschikbaar om het zoals beroepen als de Barbarian, Warrior en Ranger.

Opgemerkt dient te worden dat de online game Tormgard, kunt u meerdere personages te creëren in een account (het geeft u de mogelijkheid om verschillende rassen te spelen en hebben verschillende beroepen).

In Tormgard online game, elk personage heeft de basiskenmerken, zoals Strength, Behendigheid, Wijsheid, Life Points, aanval en verdediging. Steeds meer in het spel het niveau van deze kenmerken, attent te zijn kansen ihnim, aangezien dit zal afhangen van uw verdere combat vermogen. In aanvulling op deze kenmerken, vergeet niet over indicatoren, zoals het niveau en de hoeveelheid ervaring.

Speel spel Tormgard online speler te zijn wonderbaarlijke en mysterieuze locaties die vol gevaren en avonturen zijn. Game locaties Tormgard online ingedeeld in drie soorten: de stad, ruim en Dungeons. Elk van deze locaties heeft zijn eigen kenmerken en doeleinden:

City - een plaats waar de held begint zijn reis in dit spel.

Space - hier moet je gaan door de groene weiden, donkere bossen, stinkende moeras en gevaarlijke berg. Hier kunt u een schat aan struikelen op een val of vijanden ontmoeten, afstraffing die de held goud, ervaring en trofeeën die u vervolgens kunt verkopen op de terugkeer naar de stad te krijgen vinden. Een van de kenmerken van deze locatie is de veiligheid ervan.

Dungeons - zijn geheime plaatsen die niet allemaal sterfelijk kan krijgen. Hier, naast de gebruikelijke vijanden, leef sterke elite monsters en bazen. Elke dungeon heeft een reeks van mini-quests worden doorgegeven, zal je held in staat om de belangrijkste baas van deze kerker, een overwinning op je deelnemen, zal een royale beloning.

Tormgard online spel heeft een zogenaamde Occasioneel: Fight (gevechten met vijanden en monsters), ongevallen (mogelijkheid van in de val) en een gelukkige vondst (gevonden hoeveelheden goud, vele malen beter voorbereid voor de gevechten).

Tormgard online spel heeft zijn eigen munt, de goud en platina.

Nou, zult u de wens om het spel online te spelen Tormgard hebben? Zo ja, controleer dan Tormgard voor u klaar!

En tot slot, kunnen we zeggen dat het spelen Tormgard heel interessant.

Dus, verspil geen tijd, bewijzen aan iedereen dat je de beste bent!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more