Bladwijzers

Renaissance oorlogsregels

Alternatieve namen: Total Domination Reborn

Rules of War Renaissance-spel op de scherven van de beschaving.

Bedrijf Plarium Global Ltd presenteert zijn volgende ontwikkeling van de Rules of War Revival. De game is beschikbaar voor alle soorten mobiele apparaten in verschillende talen, en ook Russisch. Omdat dit speelgoed voor meerdere spelers is en de nadruk ligt op de interactie van spelers, hebt u constante toegang tot internet nodig.

Rules of War Renaissance download kan volledig gratis zijn, maar ook voorzien in donatie, wanneer voor sommige dingen echt geld moet worden betaald. Om losse uitgaven uit te sluiten, vooral als uw telefoon verkeerde handen heeft, stelt u het wachtwoord in bij de instellingen, die alleen voor u bekend zijn. Wat betreft de plot, het is gebouwd rond de pogingen van de mensheid om te overleven. Deze strijd om het bestaan ​​is al heel lang aan de gang, maar meer recent sloot een nieuwe agressie van kunstmatige intelligentie"Morgan"zich aan bij de voortdurende nucleaire oorlog en de vreselijke epidemie.

De belangrijkste gamefuncties.

De ontwikkelaar probeert zijn producten universeel te maken. Hierdoor kunnen gebruikers een handige optie kiezen om zichzelf te installeren op een mobiele telefoon of de War Renaissance-regels downloaden op de computer. Elke versie houdt vast aan een enkele verhaallijn en biedt dezelfde kansen, dus het is een kwestie van smaak. De enige verfijning als je het tegelijkertijd op beide machines installeert, zal het script niet snijden, volledig uit elkaar komend op verschillende bronnen.

Belangrijkste kenmerken van het spelproces:

Wat is er interessant aan?

  • Het distributiemodel volgt het principe van Free-to-play
  • Toys (zowel mobiel als browser) zijn beschikbaar voor spelers van over de hele wereld
  • Ingesteld in meerdere talen
  • Plugs moeten samenwerken door samen te voegen in groupings
  • Herstel de verdediging tegen de vijand
  • Houd in de missions
  • Verkrijg prijzen voor dagelijkse spelbezoek
  • De post-apocalyptische wereld is lang een handig onderwerp geweest, en werd herhaaldelijk gespeeld, zowel in de bioscoop als op de virtuele uitgestrektheid van het World Wide Web. Spelregels voor oorlogsopwekking is een van de variaties geworden en als je niet onverschillig bent voor het lot van de mensheid, sluit je je veilig aan bij de miljoenen deelnemers die al meededen aan de strijd om de heropleving van Earth Zero.

    Wanneer deze landen een waar paradijs waren, maar de vooruitgang in een vloek veranderde, begon een oorlog met het gebruik van kernwapens. Dientengevolge begonnen mensen te sterven en de overlevenden werden geleidelijk mutanten. Maar als de mensheid dit al vele jaren heeft geleerd om op te zetten, bracht de kunstmatige geest 'Morgan' die tegen hen rebelleerde nieuwe problemen met zich mee. Het enige doel is om de planeet te bevrijden van de overblijfselen van het menselijk ras.

    Rules of War Renaissance-spel werkt volgens het gebruikelijke principe van MMO-strategieën om spelers te verenigen om tegen de vijand te vechten. In dit geval staat de vijand niet alleen, omdat je mutanten en agressief ingestelde deelnemers kunt weerstaan. Zelfs bondgenoten moeten niet volledig vertrouwd worden, omdat ze kunnen verraden door voor zichzelf een winstgevender transactie te kiezen.

    Game Total Domination Reborn, dit is een militair-economische strategie. Je moet mijnen ontwikkelen op zoek naar mineralen, je nederzetting en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen. Je kunt tientallen soorten infanterie huren, maar ook militaire uitrusting. Maak kennis met de technologieën van de toekomst, die effectief samengaan met oude charmes en amuletten. Neem deel aan de meest complexe missies, ontwikkel strategieën, vind mysterieuze artefacten en alles voor de belangrijkste taak van gamers is de confrontatie tussen Morgan en haar engerds.

 

Renaissance oorlogsregels