Bladwijzers

Totaal Invloed

Alternatieve namen:

Game Overzicht Totale Influence

Totaal Invloed online - is een multiplayer spel in de stijl Postapokaliptika geen maandelijkse kosten.

Systeemvereisten voor het spel zijn als volgt:

Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7

Processor met een kloksnelheid van 1,4 GHz

RAM: 512 MB RAM

Video: 3D hardware accelerator met 128 MB VRAM

Geluidskaart compatibel met DirectX 9. 0

DirectX 9. 0c

Toetsenbord en muis

Internet

Als je een computer Vista, zorg ervoor dat werd ingesteld compatibiliteit met Windows XP.

Doe mee met het spel Totale invloed is vooral een sprong nodig cliënt - een programma dat optimaliseert internetverkeer eenvoudiger om graphics. Zodra u het hebt gedownload, zal de klant automatisch worden aangepast indien noodzakelijk. Met updates, in te gaan op Totale invloed Online registratie kunt u krijgen nieuwe functies, items, zal ook beschikbaar zijn voor nieuwe stortplaatsen zijn. Totaal Invloed registratie zelf is zeer eenvoudig - je nodig hebt om je gewenste gebruikersnaam (de naam waaronder u zal worden ingeschreven in het spel), wachtwoord en e-mail in te voeren om uw account te bevestigen.

Daarna Totale invloed Online spel wordt u om een ​​van de twee servers waarop het spel is het selecteren - Nevada en Arizona. Het verschil tussen de servers is dat Nevada was later open en er is minder concentratie van ervaren spelers die snel zal uitbreken in de beginnende ster gevechten. Echter, als je bekwaam genoeg om de strijd met ervaren vechters voelen, beginnen met het spel Total invloed Online server Arizona spelen.

In een account kunt u maximaal vijf verschillende spelers. U wordt gevraagd om een ​​bijnaam te kiezen - de naam voor het geslacht en het uiterlijk van je vechter van het personage. Het spel begint met je als een team twee willekeurige huurling zal zijn. Je begint in de locatie (op de site) Reservering, maar de mondiale kaart, zal je veel meer locaties te zien. Elke locatie is een stad met de provincie, en heeft een unieke eigenschap van oorlogvoering, het landschap, zijn beperkingen maken artikelen. Locatie is:

- Bos,

- Met verschillende types van stedelijke ontwikkelingen,

- Locaties waar de opleiding huurlingen

- Een speciale gevangenis locatie voor diegenen die de regels van het spel geschonden,

- Basis en checkpoints die je kunt zijn clan te vangen.

- Bijzondere locaties in de vorm van kuilen, waar de speler waardevolle mineralen kan halen.

Totale invloed Online Game heeft drie soorten karakters:

- Drie hondenrassen

- Mensen

- Miners.

Elk van deze drie heeft zijn eigen soorten wapens en armor, alsmede het gevechtssysteem.

Wapens in het spel zijn er soorten zoals

- Automatisch

- Ranged,

- Gooien,

- Zware

- Easy

- Melee,

- Miner.

Voor online spel te spelen Totaal Invloed in combat modus, moet u de speciale arena waarin er drie soorten gevechten voeren:

- Van overleven,

- Wall to wall,

- Team battle.

Elke strijd heeft zijn eigen kenmerken en de tactiek van zijn overwinning in het. Om de kansen van spelers gelijk worden alle gevechten verdeeld in vijf-niveau bereiken waarbij spelers met een vergelijkbaar niveau van ontwikkeling. Net wanneer je Totaal Invloed spelen, zul je zes vaardigheden, die overeenkomen met de zes soorten wapens. Oorspronkelijk ontwikkeld vaardigheid met 35%, maar als je een wapen te gebruiken, deze vaardigheid toeneemt naarmate verhoogt de schade. Totale invloed Online game gebruikt antinakrut systeem en de ontwikkeling van vaardigheden in elke fase heeft zijn beperkingen. Vaardigheden kunnen worden verbeterd door speciale implantaten - op umelku, gezondheid, armor,, productie. Daarnaast zijn er speciale vaardigheden perks (bonussen voor bepaalde vaardigheden), die studeerde voor een vergoeding

- Overlevingsvermogen

- Zware

- Cybernetica

- Meesters van verschillende slagveld.

Bij honden en mijnwerkers heeft ook zijn voordelen, zoals een hond - de mogelijkheid om deuren te openen.

Geschiedenis van de Wereld spel begint met een top-geheime militaire experiment uit in de VS in 1941 uitgevoerd. Als resultaat van dit experiment was de passage is een onbekend land, of een planeet, of een parallel universum, of naar een uithoek van de aarde. In dit gebied toonde sverhneobhodimy land voor de XXI eeuw kristal en vele huurlingen ging om het uit te pakken - of weg te nemen van anderen. Om niet alleen overleven dat en slagen in deze wereld verstoken van de gebruikelijke regels van de beschaving, moet in staat zijn om goed te vechten en kies een team naar smaak.

Totaal Invloed om te kunnen spelen, toonde zich een uitstekend bevelhebber en vechter kent geen angst!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more