Bladwijzers

Total War: Shogun 2

Alternatieve namen: Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 - computer strategie game met turn-based, militaire tactiek. Vreemd, maar het spel wordt ontwikkeld door een Brits bedrijf, en bracht haar Japanse bedrijf SEGA. Dit is een voortzetting, of de zogenaamde remake van de eerste uitgifte van een serie van games - Total War. Volgens de fans en critici, deze nieuwe update, de wereld laten zien in 2011, een verbeterde versie van de eerste pogingen om ontwikkelaars. Spel Total War: Shogun 2 voor amateurs of professionals in meer strategisch denken.

Wat zou je het spel speelt, moet je naar de site en het spel Shogun 2 Total War downloaden bezoek. Het is dit deel van een serie van games beschikbaar om te downloaden naar een pc worden. U hoeft alleen de benodigde programma.

Het spel Total War: Shogun 2 te spelen is om de incrementele strategie en tactiek in real time te starten. Voordat u Total War - fractie. Uw belangrijkste taak is het beheren, beheren van de toestand op de strategische kaart in stappen. Voor elke stap die je neemt je verantwoordelijk, onder uw gezag als de hele natie. Je wordt betrokken bij Reconnoitering, economie, onderzoek, religie en andere belangrijke zaken voor het leven van de staat. Een primaire doel in het spel Total War: Shogun 2 - naar het feodale Japan te verenigen in een enkele uitspraak regering onder de vlag van jouw clan.

Het spel vindt plaats op drie eilanden die behoren tot grote echte Japan - Honshu, Kyushu en Shikoku. En evenementen pripadaet bij Strijdende Staten tijdperk - het feodale tijdperk van Japan in de zestiende eeuw.

U, als de leider die verantwoordelijk is voor alle gevechten die zowel onshore als offshore kunnen optreden.

Zoals u al begrepen dat u aan het begin van het spel kiezen voor de clan waartoe u zal toetreden en hoofd omhoog. Hier zijn tien clans

• Oda;

• Takeda;

• Hojo;

• Hattori;

• Shimazu;

• Tokugawa;

• Mori;

• Uesugi;

• De datum;

• Tosokabe.

Oda - een van de meest wrede clans. Houder van een sterke geest en een lage kosten voor de huur en de inhoud Ashigaru soldaten.

Takeda - verbeterd moreel van het leger, als de laagste prijs van het huren en inhoud. Maar ervaren cavalerie.

Hojo - gepresenteerd sloten zijn niet duur, niet veel bouwkosten en blijf belegering eenheden. U kunt huren ervaren squads.

Hattori - grote ninja die hun bedrijf te leren kennen. Goede schuilplaats troepen op het slagveld, en getraind kunst Keys.

Shimazu - zeer echte leiders, werving lage kosten en het verblijf samurai katana.

Tokugawa - Metsuke professionele, betere relaties in de diplomatie, werving lage kosten en het verblijf van de monniken.

Mori - een grote afstand verplaatsen van schepen. Lage bouwkosten en de naam van het schip.

Uesugi - de beste monniken, goed inkomen uit de verkoop, de laagste kosten voor de huur-en verblijfkosten Shohei.

The Date - samurai met nodati als een bonus voor de aanval van orders.

Tosokabe - grote inkomsten uit de boerderij boeren. Bevatten boogschutters tegen lage kosten van het huren.

Graphics op een goed niveau, een grote muzikale score.

Kan deze recensie gelezen te hebben, zie ook Total War: Shogun 2 Video. En dan rustig de game Total War Shogun 2 Download.

Goed je speelt!

 

Total War: Shogun 2