Bladwijzers

Stadsgezicht

Alternatieve namen:

Townscaper is een zeer unieke stedenbouwer. De afbeeldingen hier zijn schattig in cartoonstijl. De soundtrack is ongebruikelijk, met een rustgevend effect.

Er is geen ultiem doel in het spel. Jouw taak is om een prachtige stad te bouwen. Dit proces is niet zo eenvoudig als het lijkt.

In het spel kies je de kleur van de fragmenten, voeg je ze toe met de linkermuisknop en verwijder je ze met de rechtermuisknop. Tegelijkertijd bouwt kunstmatige intelligentie het territorium na jou op.

Townscaper spelen is niet moeilijk, maar je zult met vallen en opstaan een aantal patronen moeten vinden om een of ander element te creëren.

Tegelijkertijd haast niemand je waar dan ook. Je bouwt de ruimte geleidelijk op zoals je wilt.

Het spel verandert de tijd van de dag. Je creatie ziet er anders uit, afhankelijk van de belichting.

De stad is bewoond. Lichten gaan 's nachts aan in de ramen van gebouwen. Zwermen meeuwen vliegen op de oevers. Duiven leven in parken en tuinen.

Er zijn veel architecturale vormen in het spel. Als je erachter kunt komen wat wat is, krijg je bijna onbeperkte mogelijkheden. De steden die je gaat bouwen, kunnen tot elk historisch tijdperk behoren. Het kunnen oude nederzettingen zijn met smalle straatjes of moderne megasteden met hoge wolkenkrabbers.

Game geeft je:

  • Goed humeur
  • Help het talent van een ontwerper te ontdekken
  • Mogelijkheid om een stad te creëren die andere spelers zullen bewonderen

En mogelijk meer.

Game-proces kalmeert en stelt je in staat om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte op het werk. Het is niet nodig om constant bezig te zijn met bouwen. Je kunt naar je creatie kijken en genieten van het geluid van de golven en kijken naar de vlucht van vogels.

Niets beperkt je, combineer stijlen zoals je wilt, geleid door je verbeelding. Kunstmatige intelligentie in het spel zal het allemaal veranderen in een prachtige sprookjesachtige stad. Alleen de ontwikkelaars weten hoeveel bouwopties er in dit spel zijn. De meest complexe bestaat uit een groot aantal elementen die op een bepaalde manier moeten worden gerangschikt, en dan kan het resultaat het meest onverwachte blijken te zijn.

Je kunt je creatie altijd aan andere spelers laten zien. Er kunnen geen twee identieke steden in het spel zijn voor verschillende mensen. Iedereen zal zijn eigen persoon hebben.

Als u niet vele uren wilt besteden aan het uitzoeken hoe u bepaalde gebouwen en architecturale elementen kunt krijgen. U vindt veel kant-en-klare oplossingen op het net en leert de basis met deze instructies. Dit zal je helpen snel te begrijpen wat en hoe werkt in de gamewereld en, geleid door deze kennis, in de toekomst veel nieuwe dingen ontdekken.

In ieder geval krijg je bij het spelen veel positieve emoties, wat betekent dat er niet voor niets tijd wordt besteed. Zelfs als je er de eerste keer niet in slaagt om alles te creëren zoals je van plan was, zul je tevreden zijn met de aangename tijd die je in het spel hebt doorgebracht.

Townscaper gratis downloaden op PC, het zal helaas niet werken. Je kunt de game kopen op de Steam-marktplaats of op de officiële website van de ontwikkelaars, de prijs van de game is symbolisch.

Als je genoeg hebt van shooters, strategische gevechten, gewoon een pauze wilt nemen van alles en wilt ontspannen, beginnen met spelen, dan is dit spel precies wat je nodig hebt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more