Bladwijzers

Township - Stad en boerderij

Alternatieve namen: gehucht

Township - Stad en boerderij game van je dromen.

Ontwikkelaar van mobiele games, Playrix Games, benaderde de creatie van zijn volgende project vrij origineel. Township - De stad en boerderij in de titel zegt dat dit geen klassiek voorbeeld is van een boerderij, maar een symbiose. Het is niet alleen noodzakelijk om een ​​boerderij te bouwen en te ontwikkelen, maar om deze te gebruiken als middel om een ​​stad met al zijn functies te vestigen. Voor je een mix van strategie en simulator hebt, en afgaand op het feit dat Township - City en Farm download al tienduizenden spelers heeft beslist, verdient het aandacht. Bovendien is het gratis beschikbaar, maar als u sommige processen wilt versnellen, is er een betaling voor echt geld.

Belangrijkste kenmerken van het spelproces.

  Ook hebben spelers de mogelijkheid om Township - City and Farm naar de computer te downloaden, en niet om er afstand van te doen, zelfs als u niet thuis bent.

 • Bouw van gebouwen
 • Expand the territory
 • Bouw gebouwen
 • Ontspan met andere gamers en vervul hun orders
 • Verken mijnen en vind zeldzame artefacts
 • Open nieuwe landen
 • Kleur je stad met decoratieve elementen en monumenten

Hoe snel vooruitgang te boeken.

Elk speelgoed heeft zijn eigen kenmerken, en in het begin, zelfs na de training, is het moeilijk om te raden hoe je het beste kunt beginnen. Maar het gaat over hoe succesvol het begin zal zijn, verdere ontwikkeling hangt ervan af. Geen uitzondering en het spel Township - City and Farm, waar er duidelijk een link is tussen het dorp en de metropool. Allereerst is het de moeite waard om te begrijpen dat in het spel, net als in het leven, het geluk van de stad afhankelijk is van het succes van de boerderijen. Dat is de reden waarom in het begin meer aandacht moet worden besteed aan de ontwikkeling van de stad. Velden bewerken, gewassen oogsten, fabrieken bouwen voor de verwerking van grondstoffen in goederen, dieren fokken en verzamelen wat ze met een persoon delen (melk, eieren, wol, d.).

Vergeet niet om een ​​magazijn te bouwen waar producten worden verzonden. Maar hij is geen rubber, en binnenkort zal er een tekort aan ruimte zijn. Uitbreiding vereist middelen, maar ze moeten nog worden verkregen. Voer in de tussentijd een audit uit en kijk wat voor soort goederen er te veel zijn en stuur het naar de markt. Naast het feit dat je het platform vrijmaakt voor meer noodzakelijke dingen in de opslag, zul je profiteren van de verkoop van het eigen risico. Een andere wijsheid die vroeg of laat door beginners moet worden gehoord, moet nog steeds hun stad uitbreiden om alle gebouwen erin te kunnen herbergen. Hoe verder weg je het spel Township - City and Farm speelt, des te duurder zal het nieuwe land zijn. Om geen extra geld te spenderen, moet je van tevoren zorgen voor het extra territorium, totdat het land geen tijd heeft gehad om in prijs te springen.

van de lokale valuta.

Het grootste deel van elk spel is de nationale valuta. Er zijn munten en geld. Munten zijn gemakkelijk te verkrijgen en voor hen worden allerlei gebouwen, dieren, zaailingen, stukken grond enzovoort gekocht. Banken zijn duurdere valuta, en het is veel moeilijker om te verdienen, maar het helpt om sommige gebeurtenissen sneller op te lossen. Het duurt bijvoorbeeld minstens een uur om een ​​gebouw te bouwen, maar als u de dollar betaalt, is deze direct gereed.

Township biedt dergelijke manieren om te verdienen:

 • Na een bezoek aan het spel, ga je verplichte financiële opbouw doen.
 • Bekijk advertenties.
 • Veranderingen brengen ballonnen.
 • Ze zijn te vinden in kisten in een mijn of op andere locaties.
 • Help voor andere spelers wordt ook financieel beloond.
 • Zie steden van vrienden, en dit zal ook winst opleveren.
 • Voor bereiken in Google Play (vereist een internetverbinding).
 • De artefacten in de mijnen kunnen worden aangeboden voor opslag in een lokaal museum en hiervoor een vergoeding krijgen.
 

Township - Stad en boerderij