Bladwijzers

Trainz 2012. Uw Railway

Alternatieve namen: Trainz 2012. Uw Railway

Systeemvereisten:

Processor: Pentium D 3. 4 GHz

RAM: 1 GB

Video: 128 MB

Disk Space: 16 GB

Trainz 2012. Uw Railway - volledige simulatie van treinbeïnvloeding alle kwaliteiten en kleuren, variërend van stoomlocomotieven en eindigend met moderne hogesnelheidstreinen. Uniform, en zelfs een beetje kalmerende rustgevende geluid van de wielen, knipperende buiten landschap en lijn spoorlijn, die zich uitstrekt tot aan de horizon, dat is wat de treinreis naar simulator 2012 Trainz. Maar al deze romantiek van de weg is er een keerzijde. Wie zijn de jongens en zelfs een aantal meisjes op een grote ijzeren treinen, wilde niet in zijn cabine en gaan op een lange reis. Trein olie geur, tegenwind, al dit spel Trainz Simulator 2012 niet in staat zijn. Echter, alle andere vreugden en management functies lange treinen, passagiers-of goederentreinen in Trainz 2012

Uitgevoerd op een hoog niveau.

Vertrekt de trein

In Trainz Simulator 2012 zal alles niet beperkt blijven tot alleen rijdende trein, je onderworpen aan de pijlen, kruispunten en andere gebruikelijke attributen van het leven van de spoorweg. U leert hoe u snel en eenvoudig inzicht in de enorme hoeveelheid steken spoorwegen beseffen dat betekent allerlei verkeersborden, leren allerlei armseinen. In Trainz 2012 kunnen worden beheerd niet een maar meerdere treinen, en je kunt je als bestuurder van een van de verbindingen of controle over alle antenne. Trainz Simulator 2012 game zal naar de positie van tijdelijke voortdurend aan te passen, omdat de nauwkeurigheid van de trein voor een van de belangrijkste kwaliteiten. Opdrachten zal altijd afhangen van het moment waarop je een bepaalde tijd zal nodig hebben om passagiers of vracht te leveren, wordt het pad niet verloren in de complexe verwevenheid van de spoorwegen. Volledig simulatiemodus wordt uw taak nog ingewikkelder, aangezien het noodzakelijk is om voortdurend de snelheid, afhankelijk van de belasting u dragen, omdat anders ramp vermeden. En als u zich verveelt met moderne treinen in Trainz 2012. Uw Railway hebben de mogelijkheid om te zitten op een klassieke stoomtrein en breng het op historische routes.

Editor

De belangrijkste innovatie van het laatste deel van de trein simulator was de geavanceerde editor, waar je in staat bent om je eigen wereld te creëren. Hier is waar ze terecht kunnen, behalve die naast kilometer van manieren waarop u kunt landschappen verfijnen, het planten van bomen, het oprichten van woningen en het veranderen van het landschap op uw eigen. Deze kleurrijke en bijna oneindig in zijn mogelijkheden ontwerper, heeft een brede selectie van treinen en auto's, en je zult in staat zijn om de samenstelling van hun dromen te verzamelen en stuur het naar u op dezelfde manier gemaakt. Het hele spel galerie heeft meer dan 400 operationele eenheden werkelijke uitrusting van de trein, variërend van klassiek stoom units tot en met super moderne hogesnelheidstreinen. Alle modellen met extreme nauwkeurigheid werden overgebracht in digitale vorm en je kunt er zeker van dat u zal worden gepresenteerd precies de auto of trein, want het is of was, met inbegrip van zelfs de kleinste details.

 

Computerspel Trainz 2012