Bladwijzers

Travian

Alternatieve namen: Travian

Aan het begin je een klein dorpje met slechts een gebouw. In TRAVIAN zijn er vier soorten middelen: hout, klei, ijzer en graan. Voordat je gaat naar de bouw van gebouwen, moet zorgen voor grondstofwinning. Zodra je productie middelen worden vastgesteld, kunt u naar de ontwikkeling van het centrale deel van je dorp. Bouw een magazijn en graanschuur, kunt u meer middelen op te slaan en cache helpt hen te beschermen tegen invallen tegenstanders. Wereld TRAVIAN je bent niet alleen. Hier speel je met duizenden andere spelers. Voor u het belangrijkst zijn de spelers uit de omgeving van je dorp. De kaart kunt u de locatie van andere spelers in de buurt van je nederzettingen te inspecteren.

Interface

Overzicht: Hier vindt u uw resource velden vinden

Dorp: In het centrum van het dorp kun je gebouwen bouwen

Map: Hier kunt u de omgeving van het dorp te verkennen

Statistieken: Tabellen met anderen

Rapporten: Informatie over alle gebeurtenissen in je dorp

Berichten: Stuur en lees persoonlijke berichten

Nu heb je alle benodigde kennis voor het spel. U kunt het spel onmiddellijk na de registratie te starten.

Romeinen

Legionnaire

Veteranenziekte - eenvoudig en veelzijdig infanterie Romeinen. Gevechtseenheden van dit soort troepen multilaterale ontwikkeling: ze presteren goed, zowel in aanval en verdediging. Maar toch, hun belangrijkste doel - om de nederzettingen uit de Romeinse Rijk paard vijandelijke eenheden te beschermen.

Vereisten voor onderzoek: Geen

Vereisten voor training: Barakken

Praetorian

Praetorians lange pass de verdediging vaardigheidstrainingen voor verdere dienst in de Senaat als de Life Guards. Zijn legendarische glorie die ze verdienen dankzij de uitstekende mogelijkheid om gevechten tegen vijandelijke infanterie. Echter, de Praetorians zijn niet in staat een krachtige aanval, en niet zo behendig en sterke verdediging tegen cavalerie, als hun wapenbroeders - legionairs.

Vereiste voor onderzoek: Akademiyauroven 1 Forge armor level 1

Vereisten voor training: Barakken

Imperiaan -

Imperiaan - eenheid aanvallende troepen van Rome. Het is snel en sterk in de aanval dan verdediging beangstigt de vijandelijke troepen.

Echter, om te betalen voor alles - opleiding Imperianen vrij lang en duur.

Vereisten voor onderzoek: Academie level 5, Smid niveau 1

Vereisten voor training: Barakken

Paard verkenning

Verkenningseenheid Rome. Vrij snel soldaten echter verbruikt 2 eenheden graan per uur. Nauwkeurige informatie over het aantal vijandelijke troepen en versterkingen - het succes in een oorlog. Alleen scout in staat te sluipen in de vijand dorp en krijgen de nodige informatie over de hoeveelheid middelen en bescherming.

Als er geen vijand in het dorp scouts, de scouting blijft onopgemerkt.

Vereiste voor onderzoek: Stallen level 1, Academie Niveau 5

Vereisten voor training: Stabiel

Cavalerie Keizer

Dit is de standaard cavalerie Romeinen, voor raids en plotselinge snelle aanvallen. Cavalerie troepen van de keizer is niet zo snel als de Gallische donder, maar sterk in aanval en verdediging dan het brengen van terreur tot een onvoorbereide tegenstander. Er moet echter worden bedacht dat het verstrekken van paard en ruiter kosten is niet goedkoop!

Vereiste voor onderzoek: Stabiel uroven10, Academie level 5

Vereisten voor training: Stabiel

Taran

Ram is een zware steun wapen voor de Romeinse infanterie en cavalerie. Het doel is de vernietiging van de Romeinse muren, omheiningen of Gallische wal Duitsers. Daarbij vergemakkelijken van het gebruik van rammen onmiddellijke taken infanterie en cavalerie. Maar de Rams zou de aanval niet laten zonder de steun van andere troepen, omdat ze zelf zwak zijn.

Hoger en sterker verdedigingswerken, hoe meer je nodig hebt rammen voor hun vernietiging.

Vereisten voor onderzoek: Academie niveau 10, Werkplaats level 1

Vereisten voor training: Workshop

Senator

 

Travian online game registratie