Bladwijzers

Trials Evolution: Gold Edition

Alternatieve namen: Trials Evolution: Gold Edition

Systeemvereisten:

Processor: Intel Core ® 2 Duo E6700 of AMD Athlon64 X2 6000 +

RAM: 2 GB en hoger

Videokaart: GeForce 8800 GT / Radeon HD 3850

Vrije ruimte op de harde schijf: 4 GB

Trials Evolution: Gold Edition - een speciale editie van de populaire arcade race-motorfietsen met toegang tot een schat aan mind-blowing stunts en jumps. In de Gold Edition van het spel werd een deel van de originele arcade en twee toevoegingen aan het - Riders of Doom en de Origin of Pain. In tegenstelling tot de console-versie van het spel dat werd uitgebracht voor de meeste platforms platformers jaar eerder, proeven evolutie Gold Edition PC-versie heeft een uitgebreide lijst van beschikbare missies en spelmodi.

Gameplay

Trials evolutie goud editie 2013 geen controle is complex en ziet er over het algemeen vrij simpel. Het spel lijkt op de oude acht-bit pixel race op motorfietsen, maar met meer interessante en geavanceerde graphics. Kant - in de regel, voor ons zal een motorfiets, die we zullen zien enkel vanuit de ene hoek zijn. Onder de motorfiets zal iets wat lijkt op de baan zijn, zoals, omdat we komt zelden precies recht, en zal vooral tijd doorbrengen springen met enorme rotsblokken op de andere enorme rotsblokken, swingende platforms, bouw, brandende olie boortorens verspreid van een reuzenrad dump trucks en nog veel meer. De belangrijkste taak van het verenigen van alle spelniveaus Trials Evolution: Gold Edition is catchy nummer voorbij te gaan een bepaalde tijd om een ​​van de drie medailles te winnen. Juist om te spelen en hoe ze te bereiken, en het belangrijkste verschil is de gebruikelijke vuil en proeven evolutie gouden editie, fans hebben de neiging om die niet-triviale taak kopen. Als in de normale races, alles is makkelijk - druk op het gas en probeer in de bochten te gaan, en de beweging is naar voren en alleen vooruit, dan Trials evolutie goud uitgave in 2013 een heel ander spel. Hier zal de speler geen tijd om terug af te hebben, voor te bereiden op de sprong, balanceren op een wiel, en doen zelfs radslagen geleden - allemaal op een bepaald niveau te bereiken.

Risk - een nobele zaak

Game vangt onmiddellijk en permanent en het is niet mind-blowing graphics of ingewikkelde gameplay, en een drive en adrenaline, die niet meer dan genoeg voor een spel. Met elk nieuw niveau proeven evolutie Gold Edition pc is gezet voor u alle nieuwe taken, geleidelijk verhogen van hun complexiteit, waardoor het zoeken naar nieuwe benaderingen voor het risicobeheer en voldoen aan alle voorwaarden die nodig zijn voor de overwinning. Vaak zul je wachten onverwachte verrassingen wanneer je een lijn op een motorfiets met een kapotte tank gaan, verliezen brandstof of worden beroofd van de fiets remmen. Maar dat is niet alles, want geestige ontwikkelaars uw fiets kan vervangen en doen vreemde voorwerpen, van ski's en een stuk triplex en eindigend met een vliegende schotel.

Internet

Een ander belangrijk onderdeel van de moderne games, waaronder proeven evolutie Gold Edition, die de neiging hebben om veel plezier en liefhebbers van extreme sporten te kopen, dit verlangen om te delen of op te scheppen met andere fans van het spel, die geavanceerde integratiemogelijkheden op het internet gebruikt. Dus, door een speciale dienst, kun je spelletjes opnemen van hun aankomst direct toevoegen vanuit het hoofdmenu van het spel op YouTube, downloaden of maak je eigen tracks te delen met andere liefhebbers van racen plezier.

 

Trials Evolution: Gold Edition