Bladwijzers

Trine 2 Expanded Edition

Alternatieve namen: Trine 2 Expanded Edition

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Disk Space: 1. 5 GB

Trine 2 - arcade spel is ontwikkeld door een van de Finse bedrijven, zet de tradities vele jaren geleden opgericht, aan het begin van computer games. Trine 2 game mechanics is zeer vergelijkbaar met de eerder populaire spel waar de speler viel onder de controle van drie Lost in Time Viking. Elk van de personages hadden hun uitzonderlijke capaciteiten, en alleen met behulp van de vaardigheden van elk lid van het team kon het level te halen tot het einde. Spel Trine 2 heeft ook drie hoofdpersonen - slim en snel dief Zoya, krachtige en onmisbare melee ridder Pontius en tovenaar Amadeus bedieningselementen. Elk lid van het team is in tegenstelling tot de andere, en hun belangrijkste kenmerken en sterke punten kunnen voor de ontknoping van de plot worden bereikt.

Korte

Spel Trine 2 is erg verwarrend plot, waar we vertellen het hele achtergrondverhaal van het universum Trine 2, spelen makkelijk en moeilijk tegelijk. Het verhaal van het spel van de plek waar het eerste deel eindigde. Fee rijk werd gered, hekserij werden vernietigd, maar de idylle duurde een zeer korte tijd en weer over de hele wereld, waar de hoofdpersonen leven ernstig bedreigd. Dit keer is de belangrijkste artefact Trinh 2, die de wereld en het universum in reguleert opnieuw zijn ontroerd en weer naar de wereld die hij nodig had drie ongelijksoortige karakters redden, en hun toestemming voor een artefact van de missie besloten niet te vragen. Een andere tegenslag voor gaming universum Trine 2 was de invasie van goblins onder leiding van hun leider besloten om de vertrouwde wereld te vernietigen en grijpen controle van het artefact.

Heroes

In Trine 2 moeten alle personages spelen, met behulp van hun sterke punten naar honderd procent, maar de meeste missies hebben verschillende opties voor het spelen en kan zelfs zich onderscheiden voor huisdieren. Goochelaar en tovenaar Amadeus levendig voorbeeld van een pacifist, omdat hij niet in zijn arsenaal Instituut een aanvallende vaardigheden en gebruikt zijn kracht om te creëren. Het is deze eigenschap zal toelaten om door de spookachtige moerassen en bewegen door de enorme afgrond, want dat Amadeus zal creëren uit het niets kubussen en piramides om bruggen te bouwen. Met vasten vaardigheden goochelaar, zal kwantiteit, kwaliteit en grootte van de items te groeien. Pontius de ridder tot op het bot, de natuur, de natuur is een strijd, en hoe meer tegenstanders hij zal worden geconfronteerd, hoe comfortabeler hij zal voelen. Met behulp van een zwaard en schild, evenals talrijke macht vaardigheden, zal Pontius staat alleen aan de druk van de vijand te houden, terwijl zijn partners zullen worden betrokken bij de minst belangrijke dingen. Spel Trine 2 heeft een derde personage, precies, dat zich van deze zeer bedrijf. Deze dief, deze dief, wendbaar en snel, in staat prolazili in de meest ontoegankelijke hoekjes, beklim de wijnstokken en touwen, en soms kan het zijn hoektanden zien, decimeren hun vijanden van een kleine kruisboog, maar de meest nuttige vaardigheid in zijn arsenaal zou een bel met laag zijn zwaartekracht, waardoor het in staat naar boven stijgen. Die verscheidenheid van verschillende spel Trine 2 is een enorme keuze aan opties en verstrengelde plot missies, tot de rand gevuld met puzzels, en onderscheiden het spel van andere arcades.

 

Computer spel Trine 2 Expanded Edition