Bladwijzers

Triviador

Alternatieve namen: Trividator

Game Triviador een browser game, die het bezit van kennis op verschillende gebieden en veldslagen combineert.

In-browser based MMOG Triviador registratie gebeurt via de officiële website van het spel, evenals de mogelijkheid om te registreren via de populaire social networking site op het Internet - Facebook. Doe mee met het spel en de site-interface worden gepresenteerd in het Engels.

Om online games registreert Triviador moet u het volgende doen:

1) officiële website Triviador, terwijl het gebruik van een zoekmachine die je kent. Bijvoorbeeld, Yandex.

2) Zodra u de site opent, voordat je meteen beginnen met het downloaden van games. Het zal de vraag of u wilt maken weer te geven. Als u niet akkoord, dan klikt u op de X in de rechterbovenhoek. En als het tegenovergestelde, en klik vervolgens op het selectievakje verwijzing «Sing hier». Na dat u het inschrijfformulier te zien.

3) In de eerste cel write Email (je e-mailadres).

4) Voer vervolgens de volgende cel Password (wachtwoord). Het moet uniek zijn en letters en cijfers bevatten.

5) Selecteer vervolgens Usename (uw gebruikersnaam).

6) om de onderdelen die hieronder zijn te lezen, als je het met hen eens, markeer ze. Je moet klikken op de pleinen, die tegenover de artikelen.

7) En aan het eind, klik "repertorium".

Nu ben je een legitieme gebruiker Triviador games en al je prestaties worden opgeslagen.

Speel spel Triviador houden van al hun prestaties, kunnen alleen geregistreerde gebruikers van het spel. Gezien het feit dat dit spel is een browser, wordt de meeste aandacht besteed aan de high-speed internetverbinding. Computer systeemparameters mag niet kleiner zijn dan het gemiddelde. Dit zorgt ervoor dat het spel werkte prima.

In het browser spel stap jij Triviador mannen, die zijn kleur zal geven te spelen en je zult je kasteel te hebben. Kleuren in het spel: blauw, geel en rood.

Gevechten in Triviador online ongebruikelijk. Geselecteerd voor het gevecht twee tegenstanders. Het kan u of iemand die de andere twee spelers.

Als een duel krijgt u een vraag die moet worden beantwoord voor een bepaalde hoeveelheid tijd. Wie beantwoordt deze vraag correct wint. Nadat het antwoord is een gevecht waarbij de winnaar doodt de verliezer en neemt zijn plaats.

Het spel zal voor u een kaart van de aarde, moet je winnen. Hoe meer je wint, hoe meer van uw medemensen zal op de kaart worden geplaatst, en dus zul je de winnaar geworden.

Vragen in het spel zijn vrij simpel. Ze komen uit verschillende sferen: van geschiedenis en eindigend met populaire cartoons.

Online browser spel gratis Triviador geven u de kans om hun kennis te testen, en de mogelijkheid om de wereld te veroveren met zijn karakter.

Log Triviador in het spel en sla uw resultaten. Wees niet bang om uw kennis te testen. Wees u ervan bewust, zult u zeker komen om te winnen!

 

Triviador online registratie