Bladwijzers

Two Worlds 2

Alternatieve namen: Two Worlds 2

Two Worlds 2 spel, dat is een vervolg op het eerste deel van het spel Two Worlds en verwijst naar de role-playing games.

Evenementen in het spel vindt plaats in Antalor, fictieve spelwereld. Hier verkent u de verschillende eilanden. Je beweegt door het water op de beste zwembad, anders kun je verdrinken. Je loopt op droge voet of een ritje te paard.

Download Two Worlds 2 van de officiële website van het spel, is momenteel beschikbaar flash versie. Download Two Worlds 2 gebruikers kunnen alleen volwassenen of ouders van kinderen die momenteel niet volledig achttien jaar.

Ontwikkelaars raden voor de wedstrijd om over Two Worlds 2 video te zien om vertrouwd te raken met de gameplay.

Game Two Worlds 2 review onthult de belangrijkste kenmerken van het spel: het vermogen van de aard, de kenmerken, de passage van quests en zo

In-Game Two Worlds 2 zul je een karakter dat de volgende kenmerken heeft spelen:

1. Voeding - de mogelijkheid om verschillende niveaus van schade toepassen, en de mogelijkheid om de hoogste schade toebrengen - kritisch.

2. Endurance - het vermogen om de aanvallen van de vijand en het niveau van gezondheid te weerstaan.

3. Hit - dit is een zeer belangrijke factor die bepaalt hoe goed je het doel kan raken.

4. Wilskracht - het is uw wens om de verschillende lijden te weerstaan ​​en verlangen om ze te overwinnen. Ook wilskracht kan spell macht te vergroten.

Skills volledig invloed op de schade die je kunt aanrichten en ontvangen. Zij zullen ook afhangen van uw medisch dossier. Met de overgang naar een nieuw level krijg je een nieuwe bril functies en haar daarmee te verhogen.

Two Worlds II spel waarin het karakter heeft de volgende vaardigheden:

1. Battle - is het vermogen van het personage in de strijd, zijn bewapening, bescherming en aanval vaardigheden.

2. Magic - het is het vermogen van een personage te spellen: kennis van bepaalde soorten spreuken, de mogelijkheid om wezens op te roepen, verschillende soorten aanvallen. In magie, speciale charmes gebruikt u.

3. Schieten - is uw nauwkeurigheid, en het bezit van verschillende soorten kleine wapens.

4. Misdaad - een maatstaf voor je criminele activiteit.

5. Craft - het is uw vaardigheden in verschillende soorten ambachten, uw arbeidsparticipatie in deze vorm. Ook de mogelijkheid om wapens en harnassen uit elkaar te halen, en ze vervolgens gebruiken of andere elementen om andere items te verbeteren.

6. Algemeen - is een complete karakterisering van alle indicatoren, met inbegrip van gezondheid, behendigheid, intelligentie en het vermogen.

Om volledig te begrijpen uw vaardigheden, wil je een speciaal boek te lezen. De keuze van de wapens kunnen vaardigheden veranderen.

Quests Two Worlds 2 kunnen zeer divers zijn. U kunt taken van verschillende gilden uit te voeren, maar ze niet thuishoren.

Two Worlds 2 game, die vol is van magie en gevechten. Hier vindt u de geheimen van de alchemie en de wens om hun doelen te bereiken leren. Het is in Two Worlds II je nodig hebt om zich te bewijzen als een wrede en zachte hand.

Plunge wervelwind gebeurtenissen van het spel Two Worlds 2 en je zult er geen spijt!

 

Two Worlds 2