Bladwijzers

Ongeëvenaarde Devil

Alternatieve namen: Ongeëvenaarde Devil

Ongeëvenaarde Devil online game - spannende actie fantasy genre van militaire onderwerpen. Project shareware, dus niemand moet u verplichte financiële bijdragen voor het plezier van deel te nemen aan spannende gebeurtenissen die in het oude China ontwikkeld. Je reist in de sfeer van legenden en mythen, en hoe dieper je de geheimen van de mysterieuze wereld binnen te dringen, zal interessant zijn om te spelen Ongeëvenaarde Devil . Bijvoorbeeld, bewegen door de levels, de speler geleidelijk opent het potentieel van het project LineKong. Vouw alle geweldige functies, en al snel begin je te beseffen dat gewoon niet kan scheuren zelf uit de buurt van de gameplay. Biedt unieke strijd om het hart van de wereld, bloedige gevechten in de arena van de strijd pantser, gevaarlijk belegering, en een groot deel van de meest verbluffende zoektocht taken. Ongeëvenaarde Devil spel volledig elimineert vervelende bezigheid. U zult voortdurend in beweging en zorgen. Op twee continenten bestaat uit 40 regio's waar het zuipen zelfs door actief! Start Ongeëvenaarde Devil nu spelen, zelfstandig dit te controleren!

Om het spel moet Ongeëvenaarde Devil registratie. Het informeren van het e-mailadres, ontvangt u een e-mail van de code om uw account te activeren. Doe mee met het spel Ongeëvenaarde Devil de gelegenheid bieden om de client te downloaden. Maar eerst controleren of uw computer geschikt is. Voor het spel naar voren gebracht aan de volgende minimale systeemvereisten:

- OS Windows XP of Windows 7;

- Core 2 Duo 1. 6 GHz;

- Graphics Geforce2 MX440;

- RAM 1 Gb;

- Harde schijf 2 Gb.

Na het verschijnen voor het eerst in een fantasie wereld, je mag niet verloren gaan. Niet in de war zijn dat je gewoon een rookie hier. Je zeker uiteindelijk duizelingwekkende hoogtes bereiken. Een ingebouwde spel encyclopedie - een geweldige assistent die zal u helpen begrijpen van alle aspecten. U moet razdobyvat nodige middelen leren om waardevolle voorwerpen te produceren, te verbeteren, evenals persoonlijke kenmerken gepompt door het uitvoeren van diverse taken. Daarnaast UD spel biedt een kans om het dier te bevatten. Uw huisdier zal een grote hulp bij de gevechten zijn, vooral het goed opvoeden en de nodige aandacht krijgen. Een veel gevechten moet je! Op de terugweg ontmoette hij vele malen kwade monsters die willen vernietigen. En andere spelers zijn uw potentiële concurrenten.

Voordat u begint met het spelen van het spel Ongeëvenaarde Devil , bepalen het karakter van een van de beschikbare rassen. U kunt kiezen tussen Astromantami (wijs tovenaars) Lovchev (ambachtslieden om de acties van de vijand te controleren) of Warriors (dapper, sterk en woeste strijders). Voor elke klasse heeft zijn eigen pad van ontwikkeling. Daarnaast kunt u kiezen en specifieke deskundigheid. Dus Astromanty kan Ketu (eigen magie ijs en vuur) of Rahu (eigen lucht magie en vergiften) geworden, Trapping - schieten (belangrijkste wapen - de boeg) of executies (Glaive eigenaren) en Warriors - Typhoon (twee zwaarden aan te vallen) of Inferno (twee-handed sword attack). Wie je wordt, waarderen geschonken talenten, hun vaardigheden te ontwikkelen, omdat een van de races heeft enorme mogelijkheden voor ontwikkeling.

Magazine quests bestaat uit 2.000 soorten PvE, PvP en GvG banen. Een dergelijke overvloed aan spelactie laat niet toe om een ​​minuut te missen! Probeer - en uw inspanningen zullen niet onopgemerkt blijven. Er is een beloning systeem stelt u in staat om de juiste dingen en hoe de verschillende middelen en zapoluchat titel te maken. Het verhogen van zijn titel, word je meer gerespecteerd, dus niet achterover leunen - alles hangt af van je!

Zal nuttig zijn om bondgenoten te vinden. Zo kunt u deelnemen aan massale gevechten, zal voelt constant de steun en vrienden te maken met grote prestaties!

Het spel zal liefhebbers van een goede tijd te behagen in de vrije tijd veel voordelen. Deze intuïtieve gameplay en prachtige graphics, en waarin alle items, en de vrijheid om vooruit te komen, en de balans van personages, en vele andere nuttige dingen. Laat al uw verwachtingen wordt voldaan, en veel geluk nooit verlaat!

 

Ongeëvenaarde Devil online registratie