Bladwijzers

UFO Online

Alternatieve namen: UFO, UFO

UFO-Online is een gratis multiplayer spel in de stijl Postapokaliptika. UFO Online online game - het is een wrede wereld vrede stad-41, de wereld na 2024, toen de pelgrims op aarde heeft een vreselijke virus dat bijna alle van de mensheid heeft getroffen is verzonden. Deel aliens bleven op aarde, terwijl het merendeel van hen op onverklaarbare wijze vertrokken. Survivors zijn mensen die aan het virus bezweken en niet gemuteerd, en vechten nu met hun eigen soort, en de vreemdelingen.

Minimum systeemeisen voor het spel:

- Processor: Intel Pentium ® 4 2. 5 GHz of gelijkwaardig

- RAM 1 GB

- Video: Radeon 9800 of GeForce 6600 met 128 MB videogeheugen (Shader Model 2 moet ondersteunen. 0)

- Network Connection - 64 kbps

- Harde schijf: 500 MB vrije ruimte

Doe mee met het spel UFO Online vereist downloaden en installeren van speciale client software die het proces van het spel optimaliseert en automatisch bijgewerkt. Dan UFO Online Online registratie is gevraagd om een ​​bijnaam (de gewenste in-game naam), wachtwoord, e-mail, in te stemmen met de regels en accepteer de gebruikersovereenkomst te voeren. Zorg ervoor dat u de code in te voeren in het beeld, die bots voorkomt in het spel. Voor uw steun en mogelijkheden om te netwerken met collega's en fans van dit spel heeft een gemeenschap VKontakte en Facebook, die bijzonder nuttig zijn als de servers onder onderhoud.

UFO Online online game opgedeeld in sectoren die je karakter zal bewegen. Na hem te bewegen om een ​​beetje tijd om rust te nemen. In sommige sectoren zal worden geplaatst gebouwen of hele gemeenschappen, die u de mogelijkheid om de game-diensten te gebruiken zal geven, zoals:

- "Shop",

- "Warehouse"

- "Arena" en anderen.

Wanneer je het spel UFO Online spelen online dan je karakter zal hebben zes belangrijkste kenmerken:

Vermogen

- Dex,

- Body

- Perception

- Intelligence

- Charisma.

Hoe hoger een personage, hoe minder ervaring die hij zal moeten dit of dat vaardigheid te krijgen. Met behulp van de speciale vaardigheden van de 'training' kun je je karakter te ontwikkelen. Je karakter zal een rugzak en persoonlijke bezittingen trofee hebben. Deze dingen die je kunt verkopen, ruilen ruilhandel met een andere speler, of - als de dingen trofee - om ze te verliezen in de tijd van de dood. En als je rugzak is overbelast, een deel van de dingen om zich te ontdoen van.

Wapens hebben verschillende klassen die afhankelijk zijn van de tactische doel van een bepaald type wapen. Wanneer u begint met het spel online UFO Online spelen, zult u worden voorzien van een basis wapen - gun, en met het niveau van het personage, krijgt u toegang tot andere soorten wapens, zoals:

- Assault rifles,

- Machinegeweren,

- Wapens voor gevecht in de open ruimte.

Elk wapen heeft zijn eigen unieke eigenschappen die voor het spelen van UFO Online moet worden overwogen.

Gevechten in het spel worden stap voor stap uitgevoerd. Om succesvol te zijn in de UFO Online play nuttig tijd toegewezen voor de planning van haar volgende stap in de strijd. Vervolgens worden alle personages verliezen hun acties. De strijd gaat door zolang als uw team niet winnen, of totdat je vechter niet zal worden gedood door de vijand. Als je team wint, kun je alle trofeeën, die overbleven na de verslagen vijanden te verzamelen. Als u wilt een andere speler aan te vallen, te controleren of om de sector aan te vallen. Maar let op - als het moment van de slag plotseling onderbreken uw internetverbinding, zal je personage in een gevecht en andere personages blijven kan schade toebrengen aan een moord. Alle strijd locaties in het spel zijn uniek, verdeeld in cellen en hebben hun eigen landschap.

Online spel UFO Online geeft spelers de kans om de handel, een bezoek aan de winkels, de verkoop van hun bezittingen aan anderen. Bovendien handelsbetrekkingen zijn alleen mogelijk tussen echte mensen, worden contracten niet automatisch gegenereerd.

UFO Online inschrijven zal openen voor u een kans om zich te bewijzen als grote vechters, onverschrokken, briljant strateeg en tacticus en bereikt de top in dit spel.

 

Game UFO Online registratie